Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Tv Disco Hot Bird trochu jinak

Tak jsem včera na ty polena nadával ale dnes se tedy stala změna k lepšímu asi si to tu četli:zvuk se posunul na 192kb/s což je standartní,snad jenom vadí jejich oškubanej 4:3 ale dá se s tím žít,praktikuje to hodně stanic pokud se jedná o staré klipy,holt to jinak asi nejde v dnešní uspěchané době ale jinak pro fandy 80s niech žije bal...uvidíme jestli to vydrží alespoň rok..zatím je to pěkný pošu.knaníčko hit after hit 80s a 90s tak si to laskavě naskenujte..11642h.27500...keep the 80s alive R^

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Tv Disco Hot Bird trochu jinak

Vintage ok - 28,5 Astra

figmar
Registrace: 10/2009

RE: Tv Disco Hot Bird trochu jinak

Skohy, taky jsem vcera prepl na Disco tv a pekne tam hrali.Ty porady 80s a 90s jsou dost dobry.Delal jsem jeden cas DJ a tak jsem si pekne pobrukoval.Ani fotbal jsem moc nesledoval. :) Vintege je taky dobry,ale Disco tv vcera vecer opravdu pripomelo diskoteky 80s a 90s let. R^ :)

HYPER
Registrace: 11/2010

Rock Tv 9°E R^ R^

papay
Registrace: 12/2006

@skohy

až bude mit Skylink nebo CSlink tolik hudebních stanic jako mají v Polsku potom kritizuj

miku
Registrace: 10/2007

Super ,bomba taka stanica tu chybaly.Pripomína my to mlade roky na diskotekach.Tej kvalite sa ani nečudujem.V tych rokoch bola rarita ich počuť a nie to ešte vydieť .Tek kto to zažil pochopy.R^ R^ R^ R^ R^

jaronovak
Registrace: 4/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra