![]() |
|
Cyfra+ @ralw,openkaa aj.Tak jsem dnes navštívil Polský Těšín, za účelem koupi karty Cyfra+ Prepaid. Hledal jsem prodejnu Euro-Sat. Na ulici Mennicza 52 již není, je přestěhována na ul.Oszaka10/2,v blízkosti zmiňované cukrárny Bajka, kde je momentálně v provizorních podmínkách a na stejném místě budují novou prodejnu. Mé zjištění bylo takové, že s Cyfrou+ nemají vůbec nic společného a zaměřují se pouze na Cyfrowy Polsat. Takže tam jsem nepochodil. Milá paní, která tam prodávala, mi ovšem poradila, že hned za rohem je ul. Mennicza 9, kde sídlí firma PHU Miroslaw Orzechowski a nabízí tuto službu(u této prodejný mu ze zdi trčí reklamní poutač Cyfra+, nelze přehlédnout :) ).Je to malý krámek, kde sedí mladá slečna. Ihned pochopila co po ní chci, přistoupil jsem k platbě, kde mi sdělila, že platbu lze provést pouze ve zlotých. Žádná kreditka, euro. Zaplatil jsem tedy, dala mi kartu a kus papíru, kde jsem měl účtenku jakou službu využívám a smluvní podmínky. Samozřejmě jsem se ptal na aktivaci apod. Jakmile jsem přijel domů, tak jsem kartičku vrazil do přijimače(UNI čtečky) a cc. za 20 min naskočil obraz. Třeba se bude toto Info někomu hodit. |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98 | |
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.super. takže ta karta je prakticky dá se říct anonymní? a cena byla stejná jako na satsklepu?http://www.satsklep.pl/cyfra/ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.Ano, cena 299zl. Karta naprosto anonymní. |
Casio
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.R^ vynikající. budu o ní přemýšlet. já tedy bydlím u Prahy takže není nejmenší důvod proč bych měl někam jezdit. ta dodávka ze satsklepu je rychlá.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.neviete nahodou ked tu kartu kupim napr. zajtra /zhodou okolnosti mam cestu do Polska/ a budem ju chciet zasunut az v decembri, ci sa 6 mesiacov pocita az od vtedy, alebo od tatumu kupi. Dakujem |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.Casio díky za vyčerpávájící informace.Ralw R^ |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.Canal+ France myslí na naší zábavu. Teď už by to jenom chtělo aby se ukázali taky u nás. Ale to je spíš sci-fi. Heleluja Gloooriahttp://img853.imageshack.us/img853/6545/36018927.jpg Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.Tady je to na oficiální stránce. Jedná se o inovovanou dřívější službu "Cyfra+ na kartě". Karty jsou stejně jako tenkrát ve dvou verzích, evidentně bez registrace a tentokrát s lepší nabídkou včetně HD programů Canal+.http://cyfraplus.pl/oferta/cyfra_na_karte.html Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Cyfra+ @ralw,openkaa ajZdravím všechny a chci se zeptat-jaký modul pro Cyfru+ je nejlépe použít?Je vhodný modul system Seca,nebo univ.Matrix Cam Reborn popř.jaký jiný ,nyní mám Conax- pro TNK. |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.@hard333 Platí od data nákupu(např. 28.09.11 až 29.02.12). Alespoň takto jsem to dostal já. |
Casio
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.já myslím že modul Astoncrypt v2.25 Seca - MediaguardVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.Zkoušel jsem v modulu T-Rex v.4.1, predátor 3.51 a obraz se rozpadá, takže nepoužitelné. |
Casio
![]() |
|
Cyfra+ @ralw,openkaa ajTaky jsem si to myslel,že Astoncrypt-Seca-Mediaguard je vhodnýpro příjem i HD kanálů Cyfry +. |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.normálně ho koupíš v tom satsklepu. mají ho tam. ale je trochu drahej (všude kde ho mají). cena v přepočtu kolem 1.900,- KčVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
re:takže také trochu přispěji-roční předplacenky jsem bral minulý rok v srpnu,dnes je konec září a obě nadále jedou.Nejdříve jsem je provozoval v Arivách 200,ale ať jsem zkusil ten,nebo ten soft,pořád karty "padaly",skrze neprocházející zápisy.Nejdříve jsem psal žádosti o flash do Satsklepu, (stačilo jednoduchou komunikaci v angličtině,(s tou jejich Anetou jsem si už skoro dával rande...)) ,ale pak jsem dal lidem místo Ariv 200 Edisiony MINI a je klid.Globálně musím vyjádřit s Cyfrou+ jedině spokojenost.Jinak karta je aktivovaná dnem koupě,takže spekulace,kdy a jak jsou zbytečné,prostě si ji koupíte až ji budete potřebovat.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.Co si mám všecno pořídit abych mohl sledovat Cyfra+ a hlavně PL?Moc se v tom totiž nevyznám.Mám UPC Direct.Mají vše potřebné v tom obchodě? |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 681 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.Jestli nemáš vlastní HD přijímač tak potřebuješ v první řadě ten. Levný řešení ti poradil tady lubbik (Edision Mini). Když už máš vlastní HD přijímač s UNI čtečkou tak si kup kartu a můžeš experimentovat. Když máš třeba Technisat HD (ten nemá UNI čtečku) tak si kup ten modul.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.jinak já si myslím, že stačí ta levnější karta za 300 zlotých. stejně budeš sledovat hlavně Canal+. na tý dražší kartě za 500 je nejzajímavější ten eurosport 2 s bundesligou. ale jako ty ostatní programy nejsou až takovej zázrak. škoda že tam nepřidali třeba něco jako Sci-fi channel. to u nás nikdy nebudeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.Bohužel nemám vlastní HD přijímač,mám od nich ještě ten starý Philips 6010.Myslíš že ten přijímač můžou mít i v tom polském obchodě?A co ze satelitem?Mám ho otočený na Thor,protože mám UPC Direct.Díky za info. |
dawis77
![]() |
|
@dawis77v prvom rade treba investovať do poriadneho prímača, inak to nema vyznam |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE:Cyfra+ @ralw,openkaa aj.Stanice se vysílají z Hot Birdu - 13 st. E. Starší karta CYFRA+ mi jela i na Vantage u UNI čtečce, jen občas si to kouslo při přepnutí - tuším (Cyfra+Gol) - nová verze prodeje je určitě zajímavá, čekám až u nás dodělají fasádu a už jdu opět do toho. Bral jsem ze Satsklepu, platba kartou a doprava až domů - pouze po stanovené době jsem musel Anetu emilem požádat o prodloužení aktivace. Dnes už asi jiná sestav v Satsklepu - tak nevím. Všem přeji fajnový obraz a ať se naši Sky-CS-linky chytí za nos. :8) |
Premiumx
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.:laughing: cslink a skylink mají jiný priority od samýho začátku. jsou to především velcí sponzoři satelitního vysílání FTV programů z DVB-TVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
maros30a nějaký typ?A jelikož vysílají na 13 st E tak si musím pořídit i novou parabolu ne?jelikož UPC Direct vysíla na Thoru. |
dawis77
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.mně se zdá, že tady trochu spamuješVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.ale vůbec ne,jenže tomu skoro vůbec nerozumím tak potřebuji poradit. |
dawis77
![]() |
|
RE:Cyfra+ @ralw,openkaa aj.Zdravím, a v jaké kvalitě je Canal+ gol, který vysílá tu angl.ligu? Na HD programech tam asi moc přenosů není nebo ano? V programech pouze polská liga?!?! |
kusma
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 82 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98 | |
![]() |
|
![]() |