Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Cyfra+ @ralw,openkaa aj.

Tak jsem dnes navštívil Polský Těšín, za účelem koupi karty Cyfra+ Prepaid. Hledal jsem prodejnu Euro-Sat. Na ulici Mennicza 52 již není, je přestěhována na ul.Oszaka10/2,v blízkosti zmiňované cukrárny Bajka, kde je momentálně v provizorních podmínkách a na stejném místě budují novou prodejnu. Mé zjištění bylo takové, že s Cyfrou+ nemají vůbec nic společného a zaměřují se pouze na Cyfrowy Polsat. Takže tam jsem nepochodil. Milá paní, která tam prodávala, mi ovšem poradila, že hned za rohem je ul. Mennicza 9, kde sídlí firma PHU Miroslaw Orzechowski a nabízí tuto službu(u této prodejný mu ze zdi trčí reklamní poutač Cyfra+, nelze přehlédnout :) ).

Je to malý krámek, kde sedí mladá slečna. Ihned pochopila co po ní chci, přistoupil jsem k platbě, kde mi sdělila, že platbu lze provést pouze ve zlotých. Žádná kreditka, euro. Zaplatil jsem tedy, dala mi kartu a kus papíru, kde jsem měl účtenku jakou službu využívám a smluvní podmínky. Samozřejmě jsem se ptal na aktivaci apod.

Jakmile jsem přijel domů, tak jsem kartičku vrazil do přijimače(UNI čtečky) a cc. za 20 min naskočil obraz.

Třeba se bude toto Info někomu hodit.

Casio
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.

tak si přečti základy satelitního příjmu. odkaz máš nahoře na stránce

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

pozn. Kartu je najlepšie kupovať na začiatku mesiaca lebo bude aktívna do konca mesiaca v ktorom bola kupovana + ďalších 5mesiacov

stream701HD, skylink, cyfra+

janigami
Registrace: 4/2009

kvalita sd programov je slušná ale myslím že od 28.10. budú pridane aj canal+gól hd a canal+weekend hd takže problém z kvalitou obrazu bude vyriešený

janigami

re:

No to bylo také zajímavé poznání,servis a komunikace fungovala na jedničku.To u CS Linku ti ani neodepíšou a to jsem jejich partner...Jenom pořád volají lidem.Právě skrze tuto dobrou zkušenost s komunikací a servisem nakoupím opět Cyfry,tedy pochopitelně až doběhne ta "roční" předplacenka...Jinak by pochopitelně stačil i Edision Piccolo,ale tam pak potřebuješ modul na další karty,starší Piccola ani CI nemají,takže jednnznačně doporučuji EDISION MINI,vyzkoušený mám i EDISION VIP2-ten má znatelně lepší SD obraz.Tak to je asi vše.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

@janigami Máš s tím osobní zkušenost? Už ti někdy ta karta doběhla? Sice jsem to někde četl,že 5+1, ale podle účtenky kterou mám a zápisech na kartě, by to mělo být přesně 6 měsíců.

Casio

re:

Jejich SD je pochopitelně kvalitní,nejsme v Česku..

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik

Jejich Sd je kvalitní a můžu říci, že např. srovnatelné s programem Digi Sport na Hello HD kartě!

Casio

mám zatiaľ ročnú kupovana v satsklepe 20.9.2010 zatiaľ este funguje zápisy ukazujú dokonca 2.11.2011 uvidím dokedy to pôjde ale podľa servera cyfra+ a satsklep.pl by je by to malo by do konca mesiaca plus 5mesiacov takže ked mi skončí ročná budem objednávať 1ho v mesiaci

janigami

by je by sa mi dačo podarilo zas

janigami

Ano, to máš pravdu, něco takového je tam napsáno. Nicméně papír který mám hovoří něco jiného. I zápis na kartu, který přišel by odpovídal datu od do. Uvidím cc. za půl roku :)

Casio

@Casio

Mennicza52 existuje je to malý obchudek kde osobně prodava p.Pluszyk kteremu patří i prodejna na ul.Olszaka10/2.Před v chodem do domu jsou schody.Byl jsem tam minulý tyden pro TNK.Zdravím

miku
Registrace: 10/2007

@Casio

Dík za info na firmu PHU

miku
Registrace: 10/2007

@miku

A právě před těmi schody je na zábradlí plachta, kde je napsáno, že obchod sídlí na ulici ul.Olszaka10/2.
Těch obchodů bude v Těšíně asi více, protože stačí jít uličkami k náměstí a vidíte poměrně hodně cedulí sat-tv prodejna.

Casio

já si taky myslím, že když to aktivoval 28. dne v měsíci, tak mu to možná pojede už půl roku. to by jinak bylo moc přísný

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Dám vědět cc. za půl roku :) Ale taky si to myslím, vycházím z toho co je napsáno na účtence.

Casio

casio

napísal si že ti platí karta od 28.9.2011 do 29.2.2012 to je 5mesiacov a 1deň oprav ma ak sa mýlim

janigami

pak by tam měl ale najít starší počáteční datum, ne?

vortimond

Pro zichr je to asi lepší dát si to od začátku měsíce, bohužel jsem jiný den na koupi neměl čas. Uvidím. Aktivace karty je od data koupi, ne od vložení do příjímače.

Casio

to by bylo na dlouhý pátrání. to přenechám někomu pro koho těch 275,- Kč představuje velkou částku :laughing:

vortimond

Asi tak nějak :laughing: Pro pochybovače dám vědět za půl roku, jak to dopadlo. :laughing:

Casio

A ve Vantage jede v poho? Taky uvažuji.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

ve Vantage by to mělo chodit stejně jako ve spoustě ostatních v pohodě.

vortimond

reakce

vorti a co taky openbox810 chcem to skusit

openkaa
Registrace: 9/2009

re:

ano,Openbox je také vyzkoušený.

lubbik

len pre zaujímavosť cez víkend 28.-30.10 ked budú spustené c+gól hd a c+weekend hd bude cyfra vysielať tieto zápasy v HD :chelsea-arsenal, everton-man.united,inter-juventus, asroma- milan,barcelona-mallorca, san sebastian-real madrid,lyon-st.etienne celkom zaujímavá ponuka

janigami
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra