Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Cyfra+ @ralw,openkaa aj.

Tak jsem dnes navštívil Polský Těšín, za účelem koupi karty Cyfra+ Prepaid. Hledal jsem prodejnu Euro-Sat. Na ulici Mennicza 52 již není, je přestěhována na ul.Oszaka10/2,v blízkosti zmiňované cukrárny Bajka, kde je momentálně v provizorních podmínkách a na stejném místě budují novou prodejnu. Mé zjištění bylo takové, že s Cyfrou+ nemají vůbec nic společného a zaměřují se pouze na Cyfrowy Polsat. Takže tam jsem nepochodil. Milá paní, která tam prodávala, mi ovšem poradila, že hned za rohem je ul. Mennicza 9, kde sídlí firma PHU Miroslaw Orzechowski a nabízí tuto službu(u této prodejný mu ze zdi trčí reklamní poutač Cyfra+, nelze přehlédnout :) ).

Je to malý krámek, kde sedí mladá slečna. Ihned pochopila co po ní chci, přistoupil jsem k platbě, kde mi sdělila, že platbu lze provést pouze ve zlotých. Žádná kreditka, euro. Zaplatil jsem tedy, dala mi kartu a kus papíru, kde jsem měl účtenku jakou službu využívám a smluvní podmínky. Samozřejmě jsem se ptal na aktivaci apod.

Jakmile jsem přijel domů, tak jsem kartičku vrazil do přijimače(UNI čtečky) a cc. za 20 min naskočil obraz.

Třeba se bude toto Info někomu hodit.

Casio
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cyfra+ @ralw,openkaa aj.

Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli karta pojede v univerzální čtečce v showboxu 500?Nebo musím koupit modul?Dík ralw

ralw
Registrace: 1/2005

Cyfra+HD

Ale koukal jsem že v Satsklepu nově nabízejí předplatné jenom na dobu 6 měsíců.Cyfra+Gol HD bude od 28 října.

miljon
Registrace: 3/2010

Casio nevíš jestli mají zítra otevřené v tom těšínském obchodě?Dík Ralw

ralw

@ralw

Tak to nevím. Ale jestli chceš, tak jim brnkni. 338524023

Casio

Dík,právě jsem se vrátil a kartu koupil.Teď jsem ji dal do showboxu do čtečky,tak jsem zvědav jestli to najede,kočka mi řekla ať to nechám puštěné na TVP info.Ralw

ralw

Karta konečně funkční po 2,5hodinách. :))) A teď jenom čumět na slezské derby a PL.

ralw

@ralw

Tak to je super, mně ta karta naběhla do 20 min. :8) Jakou platnost máš napsánu na té účtence?(od..do)

Casio

casio

Na tom formuláři pre-paid je napsáno"data waznosci uprawnieň:29.2.2012".Ralw

ralw

@ralw

Tak to mám to samé a koupil jsem 28.9,zajímavé. Byl jsi v tom krámku PHU, nebo někde jinde?

Casio

Casio

Jo,byl jsem v tom samém.Uvidíme,v pokynech pro kupujícího píšou,že karta fachčí 5 měsíců+měsíc v kterém byla karta koupena,takže u mně celých 6 měsíců.Tak je to i na oficiálních stránkách.Ralw

ralw

yokko

ralw-ty si nenapisal,či si musel kupiť aj modul.To si len tak vložil kartu do čítačky showboxu a ti to všetko nabehlo?

yokko
Registrace: 8/2010

V openboxu, či showboxu to běží i ve čtečce.

Casio

yokko

Ďakujem.

yokko
Registrace: 8/2010

reakce

chcem sa spytat pri nakupe zo satsklep je nutna registracia? chcem objednat cyfra+ ten ich formular nejak nefunguje vypisem udaje ale nijake potvrdenie nakupu nedojde ma niekto skusenost ako na to?dakujem

openkaa
Registrace: 9/2009

Cyfra+HD

Máte již někdo naladěné nové programy Cyfra+Gol HD,Cyra+Weekend HD,jak se to dá naladit.Díky za odpověd. R^

miljon

Ano, máme. Stačí naladit. Hot Bird (13°E), freq. 11,411 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK

Casio

Cyfra+HD

Cyfra+@ralw,openkaa aj.:Já mám vše naladěné jak píšete,ale na obrazovce se mi v Polštině objeví upozornění,že nemám právo sledovat tyto programy.Mám kartu 3/4 roku starou a v systému kodu Mediaguard.Někde jsem četl že tyto programy jsou kodovány v systému Nagra.Díky za odpověd´.

miljon

Cyfra+multipakiet-Canal+HD

Casio:Hezký den.Já vlastním kartu Cyfra+multipakiet-Canal+HD v systému Mediaguard.Jakou kartu vlastníte vy když přijímáte program Cyra+Gol HD,a v jakém kodu.Co špatně dělám že to nemohu naladit,děkuji za odpověd´.

miljon

Mám kartičku stejnou jak vy, akorát mám paket Start. Je pravda, že zápis na tento program trval o něco déle, tak 2 hodiny...ale běží to super! Kodování Mediguard.

Casio

Cyfra+HD

Casio:to máte zapnutý sat.přijímač a Tv zároven´,nebo stačí naladit pozici na sat.přijímači bez tv na 2 hodiny.Děkuji za odpvěd´.

miljon

Samozřejmě stačí mít zapnutý pouze přijímač na daném programu, tv je vypnutá. Nejlépe nechat přes noc...

Casio

Cyfra+Gol HD

Casio:zdravím,Tak sem měl zapnutý satelit celkem 5,5h,ale u nastaveného programu na sat.Cyfra+Gol HD,obraz nenaskočil.Tak nevím?

miljon

nejlíp nechát na TVP info /cyfra/

miro2

Někdy to opravdu může trvat i přes celou noc, záleží na přijímači...

Casio

Cyfra+Gol HD

Když jsem poprvé nainstaloval do přijímače kartu Cyfra+,tak programy Cyfra+film HD,Cyfra+sport HD,atd,naskočily během 2 hodin.Mimochodem,vlastním sat.přijímač Humax 2000 HDCI.

miljon
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra