![]() |
|
OpenBox S6 internet and youtubeZdravim mam prozbu. Mam OpenBox S6 HD PVR vsetko funguje ako ma mam zasuvny modul TV ide naprosto bez chyby. No a nedavno som ho pripojil optickym kablom do siete a chcel som vyskusat YouTube ked zadam nazov videa najde video ale ked ho chcem spustit tak ho nespusti a primac zostane zaseknuty a musim ho restartovat. Mam tam novy softwer nahrany. Treba niaky plugin alebo nieco take ??? A niaky prehladac internetovi pre tento primac nieje, ak hey tak kde ho mozem stiahnut?? Budem rad ak mi tu niekto poradi.Dakujem za odpovede |
Ivory500
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: OpenBox S6 internet and youtubeIvory a ktory ze fw tam mas? Este vcera si mal 10920. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: OpenBox S6 internet and youtubeHS v1.09.09 |
Ivory500
![]() |
|
RE: OpenBox S6 internet and youtubenejde ti to preto, lebo nemas podporu od predajcu a preto, ze nemas najnovsi fw, mnoho boxov menilo fw kvoli zmene priamo na youtune, vratane Fortisovmusis sa vela snazit a ucit sa |
losparabo
![]() |
|
RE: OpenBox S6 internet and youtubea niaky webovi prehliadac tam nemozem dat do toho openu ??? |
Ivory500
![]() |
|
RE: OpenBox S6 internet and youtubea aky fw potrebujem aby mi youtube islo ?? |
Ivory500
![]() |
|
RE: OpenBox S6 internet and youtubea co hovori tvoj internetovy predajca, alebo ked uz ten nie, tak co hovori DOVOZCA? |
losparabo
![]() |
|
RE: OpenBox S6 internet and youtubenic nikdo nic |
Ivory500
![]() |
|
![]() |