Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

DM8000 a mgcamd

Ahoj, prosím o radu, porotože už nevím kudy kam...Přehrál jsem si software z Gemini 4.7 na EDG Nemesis kvůli polofunkčnímu DVD přehrávači, který v něm ale vůbec nefungoval - neviděl žádně DVD, pak jsem vrátil SW na Gemini 5.1, ale od té doby mi nefunguje korektně MGcamd. Vždycky, když ho nastavím jako výchozího klienta, tak se mi začně DM restartovat pořád dokola. Zastavím ho až smazáním mgcamd.cfg a nastavením dekodéru jako Common Interface...Nesetkal jste se s tím někdo? Nevím si rady, co dál, díky...

zofrej
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DM8000 a mgcamd

Za tím docela pravděpodobně stojí některý z těchto jevů nebo jejich vzájemná kombinace:

a) ve spouštěcím scriptu mgcamdu by mělo být (mimo jiné) něco takového:
INFOFILE_A=ecm0.info
INFOFILE_B=ecm1.info
INFOFILE_C=ecm2.info
INFOFILE_D=ecm3.info

b) Kvůli jakémusi buď UCM nebo GSU nebo obojímu (popravdě, ani netuším, co ty zkratky znamenají - může to být dobré, jen to prostě nepoužívám) je po mgcamdu po vzoru jakéhosi ccshitu vyžadována specifická syntaxe zápisu kódovacího systému, CaID, ECM Pidu, atd... do souboru ecm.info. Toto jsem ale snad vyřešil v nových verzích 1.36 a 1.37, aspoň od té doby kvůli tomu nikdo neotravoval...tak snad je to OK.

c) Dalším oblíbeným problémem je jakási podivná verze knihovny libcrypto.so, objevující se v nových image, která mgcamd ne úplně podporuje (pomůže použít knihovnu ze starších verzí)

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Díky

Ahoj, moc díky, přehrál jsem mgcamd na verzi 1.37 ze SatUniverse a vše je OK! Jsem mile překvapen :)

zofrej
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra