Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVB-T2 již od Nového roku ?

Je možné,že už od 1. ledna příštího roku bude pravidelný příjem vysílání v normě DVB-T2. Vyplývá to z rozhovoru s ředitelem Českých radiokomunikací. Osobně bych to uvítal.

Kordd
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

to zas

bude práce,budem měnit settopboxy,jo pokrok se nedá zastavit R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: DVB-T2 již od Nového roku ?

co to znamená pravidelný příjem? :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

To asi znamená že České radiokomunikace budú mať pravidelný príjem z prevádzky jediného jedného vysielača v norme DVB-T2 umiestneného niekde v Prahe, ktorý bude najskôr 5 rokov v testovacej prevádzke a to len z dôvodu "radšej počkajme, čo ak náhodou príde DVB-T3".

palo
Registrace: 1/2006

DVB-T2 je jediná správná cesta terestrického vysílání. Už dnes je pozdě...

Hned bych zrušil MUX3.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

DVB-T2

já nevím mám nedávno koupenou tv lcd led lg 37 lv to mi naši budou muset koupit novou obavám se že tohle dvb-t2 nezvládne Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv

laga18
Registrace: 8/2009

DVB T2 od Nového roku ?

. to laga18,.. možná,že bude dostatek settopboxů pro naše staré/nové/ placky,které jsme nedávno koupili !

Kordd

RE:

Je to tragedie technika stále předbíhá současnou nabídku trhu rád bych věděl jaké že to vymoženosti a lepší příjem dokáže DVB-T 2 tz MPEG4 copak se nemůže udělat nějaký standart který poběží aspon 10 let po celé evropě ?Zrovna tak s těmi DVD přehrávači to už aby si člověk kupoval skoro každý rok něco nového no hold dělají z nás konzumentů obětní beránky ale když už to tak dělají budiž ale at nechají např. stávající systém MPEG 1 běžet aspon 10-20 let pro běžného uživatele naprosto dostačující a těm co nevědí co s penězi at nabízejí třebas každého půl roku novou normu pro příjem DVB-T což by vyhovovalo všem podle chutě.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB

DVB T2 od Nového roku ?

Souběžně nějaký čas půjdou oba systémy,takže starší telky nemusíme hned vyhazovat !

Kordd

RE:

To vím ale otázkou je jak dlouho ???

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB

DVB T2 od Nového roku ?

Jak dlouho bude probíhat souběžné vysílání obou systémů ? .. to je otázka na kterou pravděpodobně nezná odpověď ani ředitel radiokomunikací. Lze se jen dohadovat o přibližné době. Osobně bych to typoval na 3-5 let, .. ale nevsadil bych si ani na můj odhad.

Kordd

Já bych řekl, že minimálně 15 let. To zařízení se musí napřed zaplatit. To už není státní, dnes jsou to
podnikatelé.

visper
Registrace: 5/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra