![]() |
|
DVB-T2 již od Nového roku ?Je možné,že už od 1. ledna příštího roku bude pravidelný příjem vysílání v normě DVB-T2. Vyplývá to z rozhovoru s ředitelem Českých radiokomunikací. Osobně bych to uvítal. |
Kordd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
to zasbude práce,budem měnit settopboxy,jo pokrok se nedá zastavit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 již od Nového roku ?co to znamená pravidelný příjem? :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 již od Nového roku ?To asi znamená že České radiokomunikace budú mať pravidelný príjem z prevádzky jediného jedného vysielača v norme DVB-T2 umiestneného niekde v Prahe, ktorý bude najskôr 5 rokov v testovacej prevádzke a to len z dôvodu "radšej počkajme, čo ak náhodou príde DVB-T3". |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 již od Nového roku ?DVB-T2 je jediná správná cesta terestrického vysílání. Už dnes je pozdě...Hned bych zrušil MUX3. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
DVB-T2já nevím mám nedávno koupenou tv lcd led lg 37 lv to mi naši budou muset koupit novou obavám se že tohle dvb-t2 nezvládne Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv |
laga18
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
DVB T2 od Nového roku ?. to laga18,.. možná,že bude dostatek settopboxů pro naše staré/nové/ placky,které jsme nedávno koupili ! |
Kordd
![]() |
|
RE:Je to tragedie technika stále předbíhá současnou nabídku trhu rád bych věděl jaké že to vymoženosti a lepší příjem dokáže DVB-T 2 tz MPEG4 copak se nemůže udělat nějaký standart který poběží aspon 10 let po celé evropě ?Zrovna tak s těmi DVD přehrávači to už aby si člověk kupoval skoro každý rok něco nového no hold dělají z nás konzumentů obětní beránky ale když už to tak dělají budiž ale at nechají např. stávající systém MPEG 1 běžet aspon 10-20 let pro běžného uživatele naprosto dostačující a těm co nevědí co s penězi at nabízejí třebas každého půl roku novou normu pro příjem DVB-T což by vyhovovalo všem podle chutě.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
DVB T2 od Nového roku ?Souběžně nějaký čas půjdou oba systémy,takže starší telky nemusíme hned vyhazovat ! |
Kordd
![]() |
|
RE:To vím ale otázkou je jak dlouho ???DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
DVB T2 od Nového roku ?Jak dlouho bude probíhat souběžné vysílání obou systémů ? .. to je otázka na kterou pravděpodobně nezná odpověď ani ředitel radiokomunikací. Lze se jen dohadovat o přibližné době. Osobně bych to typoval na 3-5 let, .. ale nevsadil bych si ani na můj odhad. |
Kordd
![]() |
|
RE: DVB-T2 již od Nového roku ?Já bych řekl, že minimálně 15 let. To zařízení se musí napřed zaplatit. To už není státní, dnes jsou topodnikatelé. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
![]() |