Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink: HBO HD

ako bud neviem citat alebo niekto pisat
1:Každý zákazník Skylinku může získat prémiový program HBO HD ak kazdy zakaznik!!!!!!!!!!!!!tak kazdy!!!!! a nie ako sa potom uvadza dalej Akci lze získat pro Skylink karty Irdeto nebo Irdeto ICE (série 4 2...) takze ty ktory maju stare karty crw tak ty nie su zakaznici skylinku :fuming:
2:HD PLUS a MULTI HD je nezbytné odpovídající technické vybavení - karta Skylink typu Irdeto nebo Irdeto ICE no sorry ale co znamena nezbytne?????????,,ja mam crw a nepotrebuje na prijem multi hd inu kartu :fuming:

pykaso
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink: HBO HD

Ano, my, co máme karty CRW, tak jsme pro pana Glisníka a jeho tlupu povl. Nic víc, nic míň.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Tipuji že do pěti let bude další výměna karet. Molochu narostla křídla, tak si dělá co chce.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

pykaso: zvykaj si, ja uz som si zvykol :8)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Přijde při objednání HBO HD zápis i pro HBO SD v tomto případě?

Zigáč
Registrace: 10/2010

Ano pride zapis aj pre hbo sd

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Tak nerevte a objednávajte, SD HBO by vám malo ísť

petuliček
Registrace: 7/2010

teraz som mrkol na to HBO HD a ma otrasny obraz, to je ako DivX...Niet mad mkv-cka stiahnute z netu R^

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

Tak,tak vdaka znizujucemu sa datovemu toku sa HBO HD priblizuje HBO SD.
Hlavne, ze bude ho*no v pozlatku markizaHD. Zle je, lebo si poskytovatel prestava vazit platiaceho abonenta. Este chvilu vydrzim, ale ak to pojde takto dalej......Tak Rv

Peep
Registrace: 10/2010

@pykaso

a čemu nerozumíš ?Dají něco(HBO HD) v akci každému,za nějaké podmínky(typ karty)a aby to korektně fungovalo, musí mít nějaké zařízení (HD přijímač).
Důvod akce je zvýhodnit zákazníky s IRD pro ně bezpečnou kartou a dobrovolně tlačit zákazníky s CRW nezabezpečenou kartou do IRD.Můžeš si CRW přece vyměnit za Výměnu, takže za max. 600,- dostaneš uvedený balíček a 600,- bonus na další balíček.
Je ti to málo?Jesli to nechápeš, tak asi opravdo nebudeš po čase zákazníkem Skylinku, ale vlastníkem CRW škrabky.Takový je život :)))

RAFI007
Registrace: 1/2006

já nechápu proč se zakládá toto vlákno to je takový problém dát 600 Kč za výměnu karty a to si těch 600 dáte do kreditu takže vlastně nic neplatíte a pořád se tady řeší proč jsou nové programy jen pro karty Irdeto vy prostě čekáte až to bude zadarmo že?

bojda
Registrace: 5/2009

Nema cenu se dale hadat o marketingovy tah SKY LINKU.Proste kdo chce,at si meni vsechno az do uplneho osvojeni:).Kdo ma predplacene HD HBO na karte crw jede a jet bude muset a jsem fakt zvedavy na tu vymenu karet cryptoworks ,vcetne CS LINKU:)

hdpe
Registrace: 11/2007

pykaso

HBO HD můžou za 1sms na měsíc získat opravdu všichni co si platí nějaký ten zmiňovaný balíček a to dokonce i ti co momentálně mají CW kartu. Pokud si ji vyměníš za ICE vrámci výměny, tak i ty můžeš koukat měsíc na HBO HD jen za 7kč. Nechápu co ti tam v tom článku není jasné. :))) ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

@hdpe, nevidím problém platícímu jakéhokoliv programu tu Výměnu nakonec poslat třeba i zdarma a bez bonusu. I teď ji má takový přece zdarma. Jenže si ji koupil dobrovolně, tudíž se nemůže vymlouvat na její případnou nekompatibilitu s jeho HW.
Problém spíš vidím v tom, že všem ICE nejspíš opravdu nepojede. Dokud budou tyto staré křápy sloužit, na takovou akci bych to neviděl. Spíše se přikláním k tomu, že po "překlopení" poměru předplatitelů s již vyměněnou kartou k nějakému procentu např. 90:10 si prostě spočítají, že je vyjde levněji vyhlásit, že od data xx.xx.xxxx lze programy objednat již pouze s novou kartou a po doběhnutí posledních předplatitelů CW u placených odstřihnout, než ho dále provozovat.

Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 30.09.2011, 22:40.59

Tomik535
Registrace: 10/2007

Skylink HBO HD

Poslal jsem sms na hbo hd ale stale to nehraje.

emtech
Registrace: 9/2006

mne to hra..prave som to aktivoval..nalad si na stv1 a cakaj

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Skylink HBO HD

Aktivováno před hodinou a stále nehraje... :crying:

Mr.BP
Registrace: 3/2006

Mr.BP

Mě to včera trvalo než to naskočilo cca1 1/2h, už jsem uvažoval o restartu karty, někdy je potřeba u sky to naštěstí jde z webu.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

bojda

vies citat?asi nie..
ja tu neriesim preco mi nejdu ostatne programy...ano! zamysli sa,.. ano mas ok mozme pokracovat...ja tu riesim to, ze ak niekto napise akcia je pre kazdeho tak pre kazdeho chapes?nie? hm tak potom ti neviem pomoct Rv

pykaso
Registrace: 4/2006

pykaso

Ano akce je pro každého kdo má předplacen některý z balíčků Kombi,HD Plus nebo Multi HD.

GI 8300 CI Premium,motor Interstár HH 100,parabola Emme Esse 100 cm,družice od 53°E po 30°W,FW ze dne 25.3 2009, modul Cryptoworks a karta SkyLink.

Pitrs
Registrace: 9/2006

pykaso

Takové akce musí mít pro provoziovatele platformy nějaký význam. Jaký význam by měla akce, kdyby ji dali i těm co mají staré "odepsané" CW karty? Absolutně žádný význam! Pokud uvažuješ aspoň trochu racionálně, tak tohle prostě musíš pochopit. ;)
Nicméně i tak tě nikdo k ničemu nenutí. Stále je jen na tobě jak se k tomu postavíš.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

Orientačně jsem to zkusil na novou pouze s multi a prémiovkami a nesežral to ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Já splňuji skoro vše ,mám kartu ICE mám HD přijímač,ale mám jen balíček MULTI zakoupený na jeden rok konec v únoru 2012,takže mám smůlu u této akce.No počkám asi na jinou.

ekr1
Registrace: 2/2010

Tomik535
Hm takže to ani zkoušet nemusím ( posílat sms) aspoň to je vyzkoušeno i pro jíné lidi kteří mají jen multi

ekr1
Registrace: 2/2010

ekr

Já teda nechápu, proč si šel do ice, když máš jen multi. Navíc máš i hd prijmac. Tak proč multi?

wladys

pro ekr1 . Nelituj takových lidí je dost a někteří nemají ani tan multy balíček . Já mám ted na 20 dní vše otevřený kvůli výměně karty ( jinak dříve jsem měl HD a zrušil jsem ho ) a na opakované filmy HBO HD atd jsem se po 14 dnech ani nepodíval a na HD koukám jen na EUROSPORT HD jinak ostatní nemají pro mne cenu . Kino CS, DokuCS , Muzika CS o ničem , jedno a to samí u Spektrum HD samí jen jízdy po ledu kamionem Rv , výběr v HD nic moc. O Classica HD , Brava HDTV, atd ty tam vůbec nepatří.
Rv Rv

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra