![]() |
|
Skylink: HBO HDako bud neviem citat alebo niekto pisat1:Každý zákazník Skylinku může získat prémiový program HBO HD ak kazdy zakaznik!!!!!!!!!!!!!tak kazdy!!!!! a nie ako sa potom uvadza dalej Akci lze získat pro Skylink karty Irdeto nebo Irdeto ICE (série 4 2...) takze ty ktory maju stare karty crw tak ty nie su zakaznici skylinku :fuming: 2:HD PLUS a MULTI HD je nezbytné odpovídající technické vybavení - karta Skylink typu Irdeto nebo Irdeto ICE no sorry ale co znamena nezbytne?????????,,ja mam crw a nepotrebuje na prijem multi hd inu kartu :fuming: |
pykaso
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 233 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HDwladysDo ice jsem jsem šel od digtv nejdříve cely set od nich pak s sd přijímačem GI 780 s emu,pak nagra skončila z toho vyplynul skylink karta s oným příjmačem GI a balíček multi no a pak šel do věčných lovišt GI a teď mám arivu combo. Co se ti na tom nezdá chlape ;) |
ekr1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
standa111Máš pravdu,přes prázdniny byla ochutnávka HD programů a ani mne to moc nezaujalo,ono je otázka jestli poznám rozdíl mezi hd nebo sd programem ,mám totiž telku hd redy z rozlišením 1024 na 768 panáka th-42px80e a opravdu sem poznal rozdíl jen asi u F jedniček v kvalitě signálu ,jinak to vypadá na tomto rozlišení stejně. |
ekr1
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HDTato akcia je zamerana na to, aby abonenti presli na irdeto, alebo ice kartu, aby si zaplatili balicek abonenti, ktori maju len zaklad free programov a HLAVNE aby si operator mohol do databazy doplnit Vas mobil a potom Vas mohol bombardovat SMS kami. Databaza meno-adresa-mobilne cislo ma na trhu reklamy velku cenu.:8) |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
Pitrsno a prave to je to ze nie...ja mam multi hdale crw kartu takze nie nie nie |
pykaso
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HDzapomněli tam dopsat, že akce je jen pro zákazníky s IQ od ** bodů, aby dokázali pochopit logickou stavbu větné struktury obsahu :razz:. " každý zákazník skylinku může získat ..." - ano toto jasně říká, že každý zákazník sky MŮŽE něco získat . aby MOHL, musí splnit tyto podmínky: zaplacený jmenovaný BALÍK, kartu s názvem ( třeba ROMEO A JULIE ) . Je to stejné jako třeba že každý sázející hry Sportka MŮŽE navíc získat tzv. BONUS. Sázející pro svou účast v Bonusu musí splnit podmínku účasti. Podmínkou účasti je podání plné sázenky hry Sportka, tj. 10 sloupců, včetně uzavření sázky v číselné loterii Šance, nebo systémovou sázku od systému 8 do systému 15, včetně uzavření sázky v číselné loterii Šance . :laughing: :O :))) |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HDto je sklamanie...u nas to funguje tak ze zakaznik investuje peniaze do pyramidovych hier a ked to praskne a prideme o vklady ziadame stat nech nas odskodni pretoze nas pred rizikami nevaroval a nezakazal pyramidu :laughing: :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
ekr1Příjde mi dost zvláštní mít vše pro HD kanály a platit si multi. Proč nepřejdeš na kombi? Programy z multi ti zůstanou a získáš i nějaké HD kanály a navíc se tě pak bude týkat i ta akce. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HD@wladys, vidím to také tak. Ale beru také v úvahu, že zrovna ty 4 lepší z 8HD jsou duplicitní s SD. A pokud jak píše mezi nimi nevidí rozdíl(což se mu na jeho HW ani nedivím), tak se to dá pochopit. Papriku a sport2 osobně vůbec nepočítám, bez spectra bych se obešel, travel a mtvlive občas koukatelné jsou, nejlépe z té čtyřky navíc hodnotím ten penthouse.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HDEkr píše o rozdílu v kvalitě signálu, pokud to dobře čtu. Rozdíl mezi HD a SD kanály je evidentní i s jeho výbavou. Vlastním taky mimo jiné plasmu HD reday, tak vím o čem mluvím. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HD"ono je otázka jestli poznám rozdíl mezi hd nebo sd programem"Toto jsem od něho četl ;) Co je to kvalita signálu? Znám totiž jen kvalitu obrazu. Vlastnil jsem mimo jiné taky plasmu HDready, takže vím o čem mluvím. :))) A říkám, že ta plazma ten rozdíl žehlila jak nejlepší Braunka.. Pro někoho je to výhoda, pro někoho (mě taky) naopak. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HDChtěl jsem ještě okomentovat tu Arivu(hlavně v SD), ale raději už ne.. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
wladys Tomik535Jasně že jde o kvalitu obrazu,přiznávám jsem vinen,porovnávám na této televizi z rozlišením 1024/768 jak hd tak sd program příkladně čt 1 no a díky tomu že máme ve společném zásuvce v paneláku ,jak dvb-s tak dvb-t tak to srovnávám na arivě 200 combo .Je tam rozdíl v kvalitě ( OBRAZU ) minimální.Kolik je rozdíl mezi balíčkem multi který jsem kupoval za 2750 kč který dneska stojí 3190 a kombi dokonce 3960 kč. Myslím že se mi rozdíl v poměru cena a počet programů ,většinou duplicitních nevyplatí.Rozšířenou nabídku jsem sledoval přes prázdniny ,sport2 ,paprika ,jinak to je dupl.s SD programy, přepočítávanými do HD,opravdu ne vše co se tam vysílá je v HD. Takže se mi kombi nevyplatí.V únoru mi končí platnost balíčku multi a počkám si co nám přinese sloučeni sky linku s cs linkem. Jestli to bude výhoda pro nás jako předplatitele jak ve skladbě programů,třeba takové axn-ka by nebyly marné |
ekr1
![]() |
|
Bororoneviem ci si to pisal mne ak ano tak v tvojom pripade by som potom o iq nepisal!!!! ;P |
pykaso
![]() |
|
RE: Skylink: HBO HDaxn ka by som tiez bral do skylinku lenze mali by poriesit tu nekvalitu obrazovu...strasne na to co i len pozerat..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |