Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

HBO vikend v MagioSat nebude

len tak pre info - som sa spytal:
"
Spoločnosť Slovak Telecom neplánuje na tento víkend spustiť prémiový balíček HBO zdarma.
S pozdravom
Centrum služieb zákazníkom
"

krikri
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO vikend v MagioSat nebude

NO TO MA FAKT TRAPI TOTO...magio sat kto moze abonovat? jedine nejaky masochista

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

heh .. bukekela kok*ti z TELE comu, ti nedaju nič zadarmo :laughing:

furicka
Registrace: 3/2011

No a samozrejme nejde o tento víkend, ale ten budúci

LuboTS
Registrace: 5/2006

bukelele....vacsinou investuju do reklamy..a to je od nich mudry krok..ked nemaju ponuknut co...aspon to riadne spropaguju nejaky (nevhodné slovo)i sa najdu co to kupia

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

pozrite

maju to moji rodicia kvoli jednoduchosti ovladania a nahravania cez epg, nezavisleho, lebo je to dvojtuner, presli na to z juupiisii, za asi polovicnu cenu, su tam ako slovenske, tak ceske aj madarske stanice. Mysleli sme ze to bude ako madarske T-Home, ale tak...
To ze SD a pod. neriesia. Ja to pisem ze moze tu byt niekto kto to ma ale ste to niekomu montovali, a ked som sa telekomu spytal, tak to uz sprostredkujem!... ;-)
Ved sa uz furt neondite
:lookaround:

krikri

Magorsat

Máte pravdu, (nevhodné slovo)sat si môže platiť len totálny ....../ lubovolne doplňte/.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

neveril by si

kolko sedliakov spod Zobora si to abonuje! :laughing:

krikri

Aj môj svokor, no v Nitre neni káblovka a net od UPC, tak sa dal nahovoriť na nejaký balíček od Magio. A pritom má absolutne perfektné podmienky na umiestnenie satelitu. No čo už s takými ľudmi.

satoshi
Registrace: 12/2007

Magorsat

Krikri, to máš pravdu, že tých tanierov je aj na okolí relatívne dosť, ale tí rozumnejší to po viazanosti hneď odovzdajú, lebo po čase zistia,aké sú iné možnosti a veľa našich spoluobčanov to po čase platiť nebude a predajú to, lebo im nikto nič nemôže urobiť v tomto štáte.Inak všeobecne na barákoch pribúdajú taniere neustále.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

ale ved

to iste - ukoncenie po 2 rokoch viazanosti - urobim aj ja s MS mojich "predkov".
(kedze to platim ja, som sa trocha nasrdil! :sly: )
Ale neviem cim to nahradit lebo ani FeeSat ani SkyLink pre ...
Matka chce viac madarske stanice, ale nech su aj slovenske a same take ze 4!Story, Life Network, FEM3, potom AXN aj Viasat3...
V noci si dava nahravat rozne serialy kt potom ked sa da cez den prejde bez reklam.
Tiez si pozera ten jednoduchy portal s horoskopmi, receptami a take tie somariny (kto jej do pekla o tom povedal!? :))) )
No a teraz kup 2-tuner s PVR a aku/-E karty?!
A ked EPG a prehlad - programovanie v nom neni prehladne a jednoduche (a aj presne EPG musi byt!) tak to uz je amen!
Jaj a nech to nestoji viac ako 10juro mesacne!
K

krikri

inteligenti prehovorili, nechapem ako moze niekto nazvat ineho sedliakom len podla toho aky tanier ma na streche

ale to len tak na okraj

ak sa nemylim, pri abonencii (podpise zmluvy) zakaznik magia ziska HBO balik na 3 mesiace zadarmo

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

hej hej

to bolo az po to co ma spajali s nevhodnym slovom za to ze ten nejaky tanier platim...
ale ospravedlnujem sa, ja taketo veci naozaj neriesim, informoval som pre tych co to mozu mat

krikri

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra