Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

NHL Gamecenter

Ma nekdo aktivovany gamecenter na nadchazejici sezonu? Rad bych se s nekym domluvil nechci za to davat 3000 Kc Penize bych po domluve poslal hned na ucet! Kdo ma zajem at napise svoji predstavu diky

Spy
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NHL Gamecenter

A kolik do toho chceš dát?? Tři kila???

polulin
Registrace: 10/2007

kolem 1000 kc

Spy

Tak, že přeji hodně štěstí.

polulin
Registrace: 10/2007

Není ako to mať sám, už teraz pri prípravných zápasoch je obraz vynikajúci a to ešte nie je v HD. V HD začene až od 6.oktobra. Mám to prepojené s LCD televízorom a obraz 100x lepší ako nejaký Novasport, Sport1 atď.

Paterliny
Registrace: 1/2006

nhl

chtel sem se zeptat jelikoz sem pocitacovy antitalent.to staci jenom propojit pocitac s kabelem hdmi s televizi a jede to jako pres satelit nebo se musi instalovat nejaky specialni program.martin

martin181
Registrace: 10/2009

martin181:Na pc instalován Flash a jedeš. Propojíš s plazmou či lcd nejlépe skutečně HDmičkem a no problemo. Takže skutečně na tom nic není :-) Služba je vynikající, já dnes v noci vychutnával LIVE své milované plameny doma s Phoenixem, jak byl krásný obraz, tsk byl parádní i výkon Calgary :-)To Paterliny: Platil jsem si 3 roky espn player a musím říct, že obraz co má teď GCL je totožný, oni stejně přebírali feedy z GCL, kvalita obrazu zůstane i v sezóně stejná. Zdůrazňuju, že kvalita přenosu při kvalitním netu je skutečně vynikající a já jsem letos už 4 rokem spokojeným zákazníkem placené streamované NHL. Pro mě jako pro DIEHARD fanuška Calgary je prostě nutnost vidět je každý zápas!Potrpím si na kvalitní obraz,takže matlaniny v podobě nelegálních streamů nejsou nic pro mě!

cgyfan

....musí být propojený pýes HDMI,když mám notebook bez Hvýstupu HDMI?...a jaký pak bude obraz,když to bude přes 15pin konektoru?

afti
Registrace: 1/2006

NHL Gamecenter

Prosím,kto by mohol poradiť v pripojení notebooku na LCD televízor Samsung,absolútne neskúsenému hokejovému fanúšikovi.Po zasunutí kábla do ntbuku sa obraz z formátu 16:9 zmení na formát4:3,ale rozšírený a sploštený.Ako dosiahnuť aby bol obraz na celej obrazovke.Nepmohla mi manipulácia s tv.ovládačom ani na notebooku.Ďakujem.

marino
Registrace: 10/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra