Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

satsklep

dobry vecer chcem sa opytat pri nakupe na satsklep sa treba registrovat? vyplnil som formular ale nejak mi to nefunguje nedosiel mi ziadny mail chcel som platbu v hotovosti funguje to este?dakujem za odpoved

openkaa
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: satsklep

ne. nemusíš se registrovat. ve skutečnosti to funguje tak, že registrace se ti vytvoří automaticky po prvním dokončeném nákupu a přihlašovací údaje ti přídou na mejl.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

roční karty už jsou zase na skladě
http://www.satsklep.pl/cyfra/
to je jak mor. jakmile se to jednou v nějakém státě usadí, tak už potom jsou karty dostupný trvale. už prostě byznys funguje

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

sat sklep

dik za odpoved tak to mi doslo meno a heslo takze objednavka bola zaregistrovana?

openkaa

jo. ještě by ti mělo asi přijít potvrzení:
Drogi kliencie
Potwierdzamy przyjęcie zamówienia na poniższe towary. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt: ....

vortimond

reakce

chcem sa este opytat do akeho casu by mal dojst ten mail o registracii objednavky?dakujem za info

openkaa

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra