![]() |
|
satsklepdobry vecer chcem sa opytat pri nakupe na satsklep sa treba registrovat? vyplnil som formular ale nejak mi to nefunguje nedosiel mi ziadny mail chcel som platbu v hotovosti funguje to este?dakujem za odpoved |
openkaa
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: satsklepne. nemusíš se registrovat. ve skutečnosti to funguje tak, že registrace se ti vytvoří automaticky po prvním dokončeném nákupu a přihlašovací údaje ti přídou na mejl.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: satskleproční karty už jsou zase na skladěhttp://www.satsklep.pl/cyfra/ to je jak mor. jakmile se to jednou v nějakém státě usadí, tak už potom jsou karty dostupný trvale. už prostě byznys funguje Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
sat sklepdik za odpoved tak to mi doslo meno a heslo takze objednavka bola zaregistrovana? |
openkaa
![]() |
|
RE: satsklepjo. ještě by ti mělo asi přijít potvrzení:Drogi kliencie Potwierdzamy przyjęcie zamówienia na poniższe towary. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt: .... Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
reakcechcem sa este opytat do akeho casu by mal dojst ten mail o registracii objednavky?dakujem za info |
openkaa
![]() |
|
![]() |