![]() |
|
Kod pre UNI dialkovy ovladacZdravim.Znamy kupil za 10e univerzalny dialkovy ovladac Technika. Problem je ze v papieroch nie je kod na tv Sencor. Mohol by niekto dat kod na Sencor tv 37uhlopriecka, alebo nejaku dobru stranku na kody. Dakujem |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
RE: Kod pre UNI dialkovy ovladacK môjmu uni dialkovému som k sencoru nasiel kód 224. Ale či to bude aj známemu fungovať netuším. |
deltoroes
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: Kod pre UNI dialkovy ovladacNo on je 4-miestny.Skusal som kod technika zacinal 02.. ale tlacitka boli poprehadzovane, mali ine funkcie a nie vsetky fungovali. Potrebujem teda 4-miestny kod pre sencor. |
tophunter
![]() |
|
tophuntertreba vediet ako zadavat kody do toho ovladaca,pozeral som tabuku kodov a vsetky su 3 mieste,ani jedna znacka nema viac alebo menej samozrejme k mojmu ovladacu.cize to bude problem tej techniky.A ostatne znacky tam maju 4 miestny kod?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kod pre UNI dialkovy ovladacOstane maju 4-miestny |
tophunter
![]() |
|
Kod pre UNI dialkovy ovladacskus 1212, alebo 1219 |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: Kod pre UNI dialkovy ovladacNema nahodou niekto uni ovladac z Lidlu?Ma display s modrym podsvietenim. Je k nemu cm hruba knizka s kodmi vsetkych moznych znaciek. Potrebujem sencor. |
tophunter
![]() |
|
RE: Kod pre UNI dialkovy ovladacSkus 1022 1020 1021 a ked nic skusaj LG alebo samsung niektore creva beru od nich do svojich vyrobkov...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kod pre UNI dialkovy ovladacV príručke SilverCrest z Lidlu je uvedený len SONCORA (preklep?)a kody su 1212,1219. |
maba
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Kod pre UNI dialkovy ovladacV príručke SilverCrest z Lidlu je uvedený len SONCORA (preklep?)a kody su 1212,1219. |
maba
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Kod pre UNI dialkovy ovladacV návodu od Lidla je jenom Sencora 0009 |
Mydata
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Kod pre UNI dialkovy ovladacTaky mám Sencor 37cm LCD ,vytaženej z defektního non foodu, byl bez ovladače, tak jsem napsal do jedný firmy a za 14 dní a necelých 500Kč mi poslali origo ovladač R^ ,žádný trápení s "univerzálním šmejdem z lídlu" ;P |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@decmenDo jaké firmy jsi napsal? :) |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
decmenten ovladač z lídlu je to nejlepší co kdy lídl prodával a za 200kč luxus,učící se ,ovládá vše co existuje,až 10 přístrojů najednou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@CasioNašel jsem to na netu, bylo to někde ze severní Moravy, nějaký družstvo nebo co, hledej , zkusím to najít a dát sem. |
decmen
![]() |
|
@CasioTuším že jsem psal někam do Ostravy, napsal jsem jim přesný typ televize a oni odepsali že seženou originální ovladač a do 2 týdnů jsem ho měl. Tv je s dvbt tunerem tak jsem potřeboval origo abych mohl naladit i tuner. |
decmen
![]() |
|
AME HKseženou cokoliv R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Kod pre UNI dialkovy ovladacChlapi uz to mam. Pouzil som funkciu na dialkovym vyhladanie kodu.Diky za rady ale vase kody nepomohli tlacidla mali uplne ine funkcie |
tophunter
![]() |
|
![]() |