![]() |
|
Kde budete sledovat NHL?Kde budete sledovat NHL? Exituji stranky kde se daji sledovat zapasy i po odehrani? |
Spy
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 107 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
ve vězení:laughing:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Na skandinavskych forech se objevily zpravy,ze pro skandinavii zakoupil prava VIASAT.Z tohoto duvodu nebude pro Skndinavii uvolnen pristup na GAMECENTRE LIVE a tem,kteri si sluzbu jiz zakoupili budou vraceny penize zpet.Zbytek evropy stale ceka...... |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?no je to tak ako píše "thrasher", tak to dúfam že pre náš region to nikto radšej nekúpi, lebo sa mi nechce stale pozerať dokola NYR apd... |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Ano jsem si přeložil stránku severského fora...že jim začínají chodit meily z gemecentra nhl že jim vracejí peníze a lidé na foru jsou hrozně naštvaní že se zase budou muset dívat jemn na Detroid anic jiného nadávají na celý Viasat.Gamecentrum mají nyní zablokováné Němci.Dánsko Finsko,Norsko a Švédsko. |
Lorbat
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?https://gamecenter.nhl.com/nhlgc/secure/gclsignup |
Spy
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Je to přesně tak jak píše Lorbat. Stránka je zde:http://pushforpros.wordpress.com/2011/10/05/nhl-tv-rights-sold-to-viasat-in-nordics-game-centre-live-being-shut-down-in-many-countries/Osobně si myslím, že se v nejbližších dnech dozvíve nového majitele práv NHL pro náš region a jsme v pr.... Vypadá to, že nezarazí pouze vysílané zápasy v TV, ale rovnou celé GameLivecentrum, viz. Skandinávie. Tyhle regiony mě fakt už ser.. . Člověk by si to normálně rád platil, ale i tak má smůlu. Je to prostě omezování, ať si říká kdo chce co chce. |
radeksuk
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?všetko je o zmluvách, takže aj prípadne ak niekto u nás tu NHL bude vysielať, ešte by som to s GCL nevidel najhoršie. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?to vy tie prenosy fakt kukate o druhej v noci?ja si to kuknem v teletexte rano a som spokojny. keby byvali zapasy cez tyzden podvecer, tak ano. apropo - radsej by sa mali zamerat na khl, je tam atraktivnejsi vysielaci cas a hc lev doma nikto nedava |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: Kde budete sledovat NHL?Ale proč bychom se na to měli koukat o druhé v noci. Na Gamecentru si můžeš pustit i záznam v kteroukoli dobu za všech zápasů sezóny. Prostě mám chuť, kouknu na to živě, ze záznamu po práci, nebo jen na sestřih a nebo třeba vůbec. U mě je to koníček. Sám hokej hraju a líbí se mi tenhle druh zábavy. To je vše :).A KHL? Děkuju, to opravdu nemusím. Ta nesahá NHL ani po kolena. Ať už začnu kvalitou přenosů a končím předvedenou hrou. Ale nepopírám, že se na ní občas nekouknu. A kdyby v té soutěži hrálo české mužstvo, tak to třeba i pravidelně sleduju. V tomhle tě chápu. |
radeksuk
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 4 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |