Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Kde budete sledovat NHL?

Kde budete sledovat NHL? Exituji stranky kde se daji sledovat zapasy i po odehrani?

Spy
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

ve vězení

:laughing:

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

RE: Kde budete sledovat NHL?

Na skandinavskych forech se objevily zpravy,ze pro skandinavii zakoupil prava VIASAT.Z tohoto duvodu nebude pro Skndinavii uvolnen pristup na GAMECENTRE LIVE a tem,kteri si sluzbu jiz zakoupili budou vraceny penize zpet.Zbytek evropy stale ceka......

thrasher
Registrace: 6/2006

no je to tak ako píše "thrasher", tak to dúfam že pre náš region to nikto radšej nekúpi, lebo sa mi nechce stale pozerať dokola NYR apd...

Paterliny
Registrace: 1/2006

Ano jsem si přeložil stránku severského fora...že jim začínají chodit meily z gemecentra nhl že jim vracejí peníze a lidé na foru jsou hrozně naštvaní že se zase budou muset dívat jemn na Detroid anic jiného nadávají na celý Viasat.Gamecentrum mají nyní zablokováné Němci.Dánsko Finsko,Norsko a Švédsko.

Lorbat
Registrace: 3/2010

https://gamecenter.nhl.com/nhlgc/secure/gclsignup

Spy
Registrace: 8/2007

Je to přesně tak jak píše Lorbat. Stránka je zde:http://pushforpros.wordpress.com/2011/10/05/nhl-tv-rights-sold-to-viasat-in-nordics-game-centre-live-being-shut-down-in-many-countries/
Osobně si myslím, že se v nejbližších dnech dozvíve nového majitele práv NHL pro náš region a jsme v pr.... Vypadá to, že nezarazí pouze vysílané zápasy v TV, ale rovnou celé GameLivecentrum, viz. Skandinávie. Tyhle regiony mě fakt už ser.. . Člověk by si to normálně rád platil, ale i tak má smůlu. Je to prostě omezování, ať si říká kdo chce co chce.

radeksuk
Registrace: 9/2009

všetko je o zmluvách, takže aj prípadne ak niekto u nás tu NHL bude vysielať, ešte by som to s GCL nevidel najhoršie.

Paterliny
Registrace: 1/2006

to vy tie prenosy fakt kukate o druhej v noci?

ja si to kuknem v teletexte rano a som spokojny.

keby byvali zapasy cez tyzden podvecer, tak ano. apropo - radsej by sa mali zamerat na khl, je tam atraktivnejsi vysielaci cas a hc lev doma nikto nedava

dalko
Registrace: 11/2006

Ale proč bychom se na to měli koukat o druhé v noci. Na Gamecentru si můžeš pustit i záznam v kteroukoli dobu za všech zápasů sezóny. Prostě mám chuť, kouknu na to živě, ze záznamu po práci, nebo jen na sestřih a nebo třeba vůbec. U mě je to koníček. Sám hokej hraju a líbí se mi tenhle druh zábavy. To je vše :).
A KHL? Děkuju, to opravdu nemusím. Ta nesahá NHL ani po kolena. Ať už začnu kvalitou přenosů a končím předvedenou hrou. Ale nepopírám, že se na ní občas nekouknu. A kdyby v té soutěži hrálo české mužstvo, tak to třeba i pravidelně sleduju. V tomhle tě chápu.

radeksuk
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra