, sekce: Skylink |
|
AKCEKoupil jsem rodičům kartu VÝMĚNA za 600Kč s tím, že si za těch 600Kč přilepší větší nabídkou programů, ale zaregistroval jsem jí až po termínu a teď jsem je prosil, aby mi přičetli těch 600Kč, když mají opět tu říjnovou akci, ale jsou to hrozný (nevhodné slovo)....prý to nejde ---má někdo podobné zkušenosti??? Rv |
Vojda
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 227 |
|
|
RE: AKCEkaždá akce má určitou platnost,teď vyndej z kapsy šestistovku a zaplať jim za svoji b.l.b.o.s.t. programy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: AKCEkeď si to nestihol v starom termíne - smola, ale mohol si sa niekde znalejších popýtať a boli by ti povedali, že sa akcia bude ešte na jeseň opakovať. Mohol si potom počkať s tou registráciu. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
|
|
RE: AKCEZkušenost, že chci využít akce která není, opravdu nemám.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: AKCEclovece ty si taky prispaty ze asi sa na teba cely zivot lepi smola a ty si nevies vysvetlit ze cim to je? toto je signifikantne ....tieto prejavy a hladanie zodpovednosti vade navokol..za danu skutocnost len u seba nieskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: AKCE3ak bud frajer a preved na nich tych 600čk, oni budu radi a pochvalia ťa že si šikovny-to je na nezaplatenie R^ |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 978 |
|
|
akceto aj v hypetmarkete prides ziadat vratenie rozdielu ceny na tovar ktory si kupil tento tyzden ked v letaku z minuleho tyzdna co mas uz na hajz1i zistis ze bola zlava?! |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: AKCEty si nosis prosly letaky na hajzl ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
bublajsaby sa ma asi do coho utret :laughing: :laughing:krikri: nic v zlom je to len sranda ;) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
ked bude zlenie, davame ich do spajze, balime smatie do nich atpale moze byt aj tak zle ze namiesto toaletaku budeme utierat ... :))) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|