, sekce: Příjem satelitů |
|
Multiprepínač a octo konvertor.Bude fungovať octo konvertor s multiprepínačmi EMP Centauri? Rozvod má byť realizovaný v dvoch vchodoch do šiestich bytov. Z octo konvertora by išli 4 káble do jedného a 4 do druhého vchodu, kde by bol prepínač 5/8, pretože 5/6 EMP nerobí. Nemusela by sa tak dať parabola na každý vchod, keďže aj teraz je problém, kam ju umiestniť. Vďaka. |
Baky
Registrace: 9/2003 Příspěvků: 104 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
|
|
RE: Multiprepínač a octo konvertor.Pokud rikas ano, tak me vysvetli jak bys resil problem ktery jsem mel v diskusi na odkazu vyse. A tento problem neni ojedinely.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: Multiprepínač a octo konvertor.Proč dávat místo Quattra Quady? Asi jen pro případ kolapsu MSW, kdy se pak jednoduše obslouží alespoň ctyři, rsp osm/Octo/ největších prudičů v baráku... ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
Keby bolo na mne...a mal by som o tom rozhodovať sám, vyriešil by som to tak, že by som dal na každý vchod parabolu (23,5+19,2+ napr. 1W) a DVB-T. Jedna družica je dnes málo. Len škoda, že o tom nerozhodujem sám. Ináč, na octo počujem len samé zlé názory, aj u miestnej firmy, ktorá sa tým zaoberá. Preto ich radšej nepoužijeme. |
Baky
Registrace: 9/2003 Příspěvků: 104 |
|
|
RE: Multiprepínač a octo konvertor.To bude asi tím, že zapojit jeden svod umí každej, kdo má do zadku díru. Ale když je těch svodů osm, tak se řeší spojení několika zemních potenciálů, což může nadělat spoustu problémů, které vyřešit někdy nestačí ani spouta zkušeností a znalostí.Dalším faktem jsou zvýšené nároky na kvalitu vedení signálu resp napájení LNB. Když jede jen jeden přijímač na Octu, tak může být odběr až 400mA, což už pořádně prověří přechodové odpory na konektorech. Osobně se Octu vyhýbám, ale nezatracuju ho. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Multiprepínač a octo konvertor.kuba, na Tvůj problém nedokážu odpovědět. Jak už jsem dříve psal, tak používám jedině Inverta a zatím není problém. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: Multiprepínač a octo konvertor.OK, taky jsem dvakrát problém neměl, a po třetí........Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
octozatím jich mám v terénu asi 20,jen jeden měl po třech letech prasklý kryt a pršelo do něho,jinak OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: Multiprepínač a octo konvertor.Ja mam doma 2x Octo Inverto cca 5 let na multibeam 85 a u zakazniku 2 ks, zadny problem po 5 letech....Vubec s LNB Inverto mam ty nejlepsi zkusenosti, dnes montuji a dodavam Edisiony, zatim po cca 2 letech zadna reklamace. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|