![]() |
|
výpověďZdravím. Můj kámoš právě dal výpověď u Digi ,a tak se mě ptal jak to bude z jejim přístrojem,jestli jim ho musí poslat a nebo se domluvit s technikem od digi nebo jak. Poraďte někdo kdo dával vypověď vím.že jich je stále hodně.Díky |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: výpověďSamozrejme,veskere zarizeni je nutno vratit,dokonce i konzolu a parabolu (aspon u mne).K aktualnimu stavu doporucuji podivat se na jejich web pro oblastni techniky,vytelefonovat (technik,operatorka...),zda je to mozne odevzdat u techno techniku (u mne to mozne bylo,mel jsem 2 smlouvy,tak jsem jednu vypovedel).Vzdy je vhodne predat neco osobne a nezbytne nutne si archivovat predavaci protokol. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: výpověďPo mně chtěli i kabel scart-scart a přitom mi ho nedali, tak jsem jim jeden dal, abych měl klid.Kdo to umí, ten to dělá.
Kdo to neumí dělat, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten to řídí.
|
kahuda
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: výpověďKun75 Nebuď lenivý, a najprv si prečítaj to, čo si niekedy podpísal, Zmluvu, protokol o pripojení a všeobecné podmienky a tam všetko je. Zisti v Tvojej lokalite, či ta nie je díler, ktorý to protokolárne zbiera (neradi to robia), alebo servisné strdisko DIGI (je napr. v Košiciach),no najprv musíš mať písomné potvrdenie od DIGI. Okren káblov musíš vrátiť všetko aj s kartou (kartami), dokonca aj papierovú krabicu od prijímačaTechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
![]() |