Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

HDMI

Prosím poradte mám plasmu Panasonic TH42PX8EA ted jsem koupil nový recieverTechniBox SIR.Těšil jsem se na HD A ONO TO NEFUNGUJE NEVÍM V ČEM JE CHYBA.Díky za radu

petrbroul
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HDMI

Keby si tak napísal čo nefunguje.to ono nefunguje?

jurko
Registrace: 7/2008

Nastavit na Panasu v menu vstup HDMI, nevím jak u SIRA, ale u Technisatu HD8-SX se nic nenatavuje - jen zasunou kabel.

CES
Registrace: 4/2007

nastavil jsem HDMI dal kabel z tel do reciveru a tma

petrbroul

Může to být nepodporovaným rozlišením videa. Zkus na satelitním přijímači nastavit rozlišení 1080i, nebo 720p. Provizorně zatím propoj TV a SAT například kabelem SCART, nebo CINCH - CINCH.

geronimo
Registrace: 8/2007

si snad robis srandu, to predsa zvladne aj male decko

ako mas tmu tak to moze byt:
- neprepnuty vstup HDMI na TV
HDMI v absolutnej vacsine nefunguje ako SCART, TV sa neprepne automaticky, nutne rucne, aelbo nasatavit v skytom menu, aby sa tv rovno zapinal na pozadovanom vstupe
- prepnute na nespravny vstup HDMI 1-2-3-... na TV, skusal si prepinat vstupy, tYch HDMI tam bude viac, konkretne tvoj model na 2
- nezapnuty satelitny tuner
- nezvoleny spravy VYSTUP z sattunera

losparabo
Registrace: 2/2007

pro losparaba zřejmě dělám něco špatně ale nefunguje nemohl by jsi napsat správný postup jako pro malé děcko mně je 70 a moc tomu nerozumím díky

petrbroul

Skus si pozriet na ktory vstup HDMI si zapojil kabel z toho technisatu a to iste cislo HDMI si navol cez ovladac v menu telky ako vstup.Ak toto budes mat na 100% v poriadku a nahodou to nepojde tak potom uz len skusat na sat boxe menit nastavenia tam kde mas tie hodnoty ako 1080i,720p a podobne.Musi to naskocit ak naozaj nemas smolu a nie je niektore zariadenie pokazene.....napis ako si dopadol,vela zdaru!

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Díky ozvu se

petrbroul

Pozor, on i ten orig. HDMI kabel od Technisatu není nic moc, používám Philips jako HL. HD - FULL koupeno v Chicagu: HI- TEC kvalita a Panasonic. A jak píšou kolegové, nastavit v satu HDMI výstup 720p nebo 1O80"i". R^

CES
Registrace: 4/2007

CES

Praveze na TEchnisat HD8-SX sa vystup nastavuje v menu. Mozes si tam zvolit z 2 typov vystupu, kde najdes aj HDMI. V tom istom menu nastavujes aj kvalitu vystupu 720p, 1080i a podobne. Aspon ten Technisat HD8-SX co mam doma to tak vyzaduje.

ondro30
Registrace: 9/2010

Vážení všem děkuji za radu ale byl tu dnes te.opravář a konstatoval vadný reciever,

petrbroul

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra