![]() |
|
Markíza HDProsím o radu.markíze HD- mi neide zvuk.Vyskúšal som všeličo,ale nič sa nezmenilo.Všetky ostatné stanice ok.Vopred za radu ďakujem. |
dusanta
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Markíza HDskús zmenit volbu zvuku v ponuke..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Markíza HDZvuk jde a moc nahlas.Asi tam jsou hluší. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
@mcm1stačí si na tv zapnut "automat" zvuku,který ti udrží "hladinu zvuku" na stejné ůrovni u všech programů.slabší ti zesílí a silné ti stáhne.prostě ti to pojede na stejné ůrovni u všech stanic..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
Tiez mi nejde zvukZdarvim. Akurat som na Cryptoboxe 450 HD naladil Markizu HD a tiez mi nejde zvuk. Vsade inde ide. V nastaveniach TV systemu je: Digitalny zvuk - bud LPCM Out alebo BS Out. Ani na jednom to nejde. Kde to mam nastavit? Prepojene to mam cez HDMI. Vdaka za rady. |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Markíza HDuz som to nasiel, zvuk bol EN, dal som SK a uz ide |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Markíza HDtreba zmenit zvukovu stopu z anglickej na slovensku a pojde to :-/ :-/motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Markíza HDDík za radu.Zapnul jsem automat a stejně mi to nepomohlo.Mám LCD Samsung 4 roky starý. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
![]() |