![]() |
|
Modul cyfra +Ahoj chystám se zase koupit předplacenou kartu na Cyfru,bohužel jsem prodal modul cyfra který jsem vlastnil,poradí někdo kde ho tedˇ koupit nejlevněji ?Díky za reakce. Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Modul cyfra +Alegro.pl,Holex ?Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Modul cyfra +jestli budeš kupovat kartu v satsklepu tak to ani neřeš a kup ho tam (astoncrypt). ptotože co ušetříš na nižší ceně, to dáš zase navíc za poštovnýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
To:vortiNe,koupím ji na Allegru,má jí tam o 100 zl levnější a nabízí k ní za 199 zl hd přijímač Sagem ,tak ho asi koupím místo modulu,ten stojí 300 :laughing:Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Modul cyfra +a kde? já tam vidím 239 PLN nejnižší cenu za paket Start. v satsklepu stojí stejná karta 299 PLNVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
To:vortiVčera mu aukce skončila ale jsem s ním domluvený na příští týden,za 199 + 15 poštovné(pracuju ve firmě s polákem)tak to přes něj provedu,myslím že za ty peníze i 239 to nemá chybu,normálně na smlouvu stojí paket Start Canal+ 43 zl.měsíčně.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Modul cyfra +no. ten satsklep je mnohokrát ověřenej. a dodávka je rychlá. tím nechci rozhodně říct, že by kupování na allegru bylo nutně rizikovější. rozhodně ne.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Modul cyfra +Je to tak, na allegru o 100zl méně!!! |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
AnubisKdyž použiješ sat.přístroj,který má SW OK,nepotřebuješ žádný modul,mě jede karta Cyfra+ třeba ve Vantage 7100 S HD OK,bez žádných modulů!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Modul cyfra +ale KDE na allegru. normálně těch 300 zlotých je standardní cena. za tuhle cenu se prodává taky u hranic v těch nejrůznějších obchodech. není to zlodějina. a to dražší poštovný je expresní dodávka spolehlivou kurýrní službou.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
To:heryKdyž já mám pouze jednu uni čtečku a tu potřebuji kvůli blockeru :8)Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Modul cyfra +Momentálně tam žádná za tento peníz není, ale např. uživatel expert-agdrtv_pl ji nabízel za cenu 198 zl, zanedlouho ji zase bude mít v nabídce. Chce to jen počkat a pak najít správný okamžik a koupit. Nemá problém s odesíláním do ČR. |
Casio
![]() |
|
RE: Modul cyfra +v pohodě. já jenom aby to nevypadalo jakože v tom satsklepu jsou zloději, co se týče ceny tý karty. je to standardní cena:http://cyfraplus.pl/oferta/cyfra_na_karte.html Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Modul cyfra +Jo jasný, taky jsem za ni platil plnou palbu, ale osobně. Žádný eshop, pěkně z ruky do ruky a předvést :) |
Casio
![]() |
|
RE: Modul cyfra +to jsme zase zpátky u toho, že ten satsklep je ověřenej eshop. :)))Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Modul cyfra +:))) To máš možná pravdu, ale stačí si přečíst kladné hodnocení toho prodejce a myslím si, že těch ušetřených 100zl necháš na pivko :) |
Casio
![]() |
|
RE: Modul cyfra +víš co je největší luxus. že díky Karen Murphy už nám nikdo nemůže zkazit zábavu. vždycky něco bude dostupný. nikdo s tím nic neudělá. protože lidi máš různý.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Modul cyfra +No doufejme, že už s tím nikdy nikdo nic neudělá. R^ |
Casio
![]() |
|
RE: Modul cyfra +kdyby chtěl někdo přesně pochopit jak se k tomu staví EU, tak je to takhle: když si můžeš objednat z Holandska cédéčko, tak není nejmenší důvod proč bys neměl mít možnost využívat jejich eshopy kde se prodává hudba jako DOWNLOAD (což se omezuje). je to fakt silně antikonkurenční. a to samý platí pro placenou satelitní televiziVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Modul cyfra +Děláte tady z toho vědu,když něco chci tak to mám ihned,co nestačím sám,to zařídi jiní.které pověřím.Jinak obyčejnou cyfru + na to mám kočku v Polsku,která to vyřídí během 10 min.tak nevím co tady stále laborujute!!!Vše funguje OK!! R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Modul cyfra +ale je to fajn, že je to 100% legální. teď se o tom můžeš hádat i s glisníkem :laughing: a to i přesto, že mu to nikdy nějak zvlášť nevadilo. jsou lidi kterým to vadilo, to si můžeš být jistejVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |