![]() |
|
CS link karta rocnaZdravim mam otazku. Vlozil som do prijimaca novu rocnu kartu a nechce mi nic naskocit, samozrejme okrem TA3, CT4 a NOE. Este som ju neregistroval, ale viem ze by tam malo byt promo. Neviete preco to nejde_?Karta bola original zabalena, predtym mi v prijimaci isla CS link karta ale skoncila a uz som ju nepredlzoval.. dik |
cesac09
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: CS link karta rocnaAsi je to irdeto,myslím že už cslink inakšie nepredáva! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: CS link karta rocnaaká je to karta CW alebo IR a do akého stb to dávaš? |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
CS link CWJe to cryptoworks, kupil som to este v juni, odvtedy som sa jej nedotkol, bolo to nerozbalene. Mam Openbox X-820 CI, predtym mi tam isla karta taka ista, len som ju nepredlzil, dal som tam tuto novu a nic.. |
cesac09
![]() |
|
blbeček07/2008 hmmm takeho vola ako si ty tu mohohol zaregistrovat jenom podobnej ... :laughing: :laughing: :laughing: s panem bohem s tymhle serverem naveky off Rv Rv Rv |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
CS link karta CWtak sorry chlapi ak som tu uplna lama lebo pouzivam openbox X-820 CI, ale je to len na chalupe, na rok staci, co ja viem co bude dalej_? mne staci ze tam idu SK a CZ stanice a ze s tym je pokoj.. |
cesac09
![]() |
|
admin...než to tu uplne zabalim ... nazov alfasex pre admina ... :laughing: :laughing: nedelej hambu slovakum vole !!!! offfff.. Rv |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
cesac09Vytahni ze zasuvky, znovu zapni, prepni napr. na CT, vloz kartu, mrkni do menu jestli ji tam vidis a pokud ano , tak bez prepinani programu cekej. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
CS link karta CWchlapi diky, uz mi to ide.. ale postupne to zacalo nabiehat.. niektore najprv nesli, potom sa postupne rozbehli vsetky.. aj HBO.. kolko mam teda casu kym to musim zaregistrovat_?nejake 2 tyzdne_? co ak by som to zabudol.. |
cesac09
![]() |
|
RE: CS link karta rocnaNic, zaregistrujes později. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
až to chcípne,zaregistruj R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: CS link karta rocna14 dní Ti pôjde platená ponuka,neplatená 4 týždne,tak to je aspoň pri kartách neobmedzených.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
![]() |