, sekce: Linuxové přijímače |
|
Nastavení Dreamboxu 7020Ahoj.Mám Dreambox 7020 a používám Darkstar II. Pokud si nastavím nějaké nahrávání pořadu a pak vypnu Dreambox do pohotovostního stavu tak se po nahrání filmu Dreambox vypne úplně a nezůstane v pohotovostním stavu. Hledám v Menu kde se to nastavuje, ale nějak to nemohu najít. Jde o to, že v Dreamboxu 7020 je CS-Link karta kterou mám nasdílenou s HD-Boxem vedle v kuchyni a když se Dream vypne tak sdílení samozřejmě nefunguje. Nevíte někdo co kde přenastavit? Díky. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
|
|
RE: Nastavení Dreamboxu 7020Co má přijímač udělat po ukončení záznamu se nastavuje přímo v menu časovače. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
|
|
RE: Nastavení Dreamboxu 7020Aha. Díky.Koukal jsem že tam je přednastaveno "nic". Další nabídky jsou Pohotovostní režim a Vypnuto. Tuto položku jsem neměnil, takže pokud tam nechám "nic" tak se mi Dream vypne. Příště nastavím ten pohotovostní režim. A nedalo by se to někde v Menu přednastavit natrvalo? |
Kema
|
|
RE: Nastavení Dreamboxu 7020Většina nastaveních tak jak je chceš se dá udělat když po nastavení restartuješ dreambox tak vše pak zůstává(ale není to pravidlem u všeho)Takže zkus nastavit v časovači pohotovstní režim a pak restartovat.Když po restartu bude poh.režim je to ok když tam bude "nic" tak to asi nejde. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: Nastavení Dreamboxu 7020Tak bohužel tento postup u mě nefunguje.Po restartu je v nabídce opět "nic", ale i tak děkuji. Každopádně jsem rád že vím jak nastavit Dream aby se mi po nahrání filmu nevypnul. Sice si to musím ohlídat, ale co nadělám :-) |
Kema
|
|
RE: Nastavení Dreamboxu 7020Teď si nevzpomenu kde by to nastavení mohlo být schované.Každopádně v časovači nahrávání nech nastaveno NIC. Pokud je Dream při nahrávání v pohotovostním režimu tak v něm zůstane i po nahrávání. Při volbě pohotovostní režim po nahrávání se mi stávalo, že Dream se nějak zasekl. Nevypnul se ale často jsem ho musel vypínat (tvrdý restart). Ještě je někde v menu volba nepoužívat pohotovostní režim. Při tomto nastavení je Dream buď zapnutý nebo vypnutý. Zkus najít tuto volbu (možná ji máš aktivovanou). |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|