![]() |
|
Sledovanie SKYLINK V TalianskuZdravim viete mi niekto potvrdit ci sa da v taliansku sledovat programovy balik skylink? jedna sa o blizke okolie Rima. Podla mapy pokrytia signalu to akosi neviem odhadnut, ak ano ak priemer paraboly by bol vhodny? dakujem |
1908
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: Sledovanie SKYLINK V TalianskuAstra 3B chytis v pohode aj na malu parabolu, ale na Astru 3A to bude chciet taku 120. V okoli Rima by si mal chytit s tou 120 cely balik. Problem by bol az viac na juhu Talianska.Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Sledovanie SKYLINK V TalianskuNa mapy pokrytí bych se moc nespoléhal. Vloni jsem byl v Chorvatsku přibližně stejně jižně jako Řím. Parabola 40 cm "Made in Lidl", přijímač Technisat - příjem všech programů bez problémů, dokonce i pod roztaženým slunečníkem nad parabolou. Letos stejné zařízení, misto příjmu Řím, bohužel vůbec nic. Programy ČT a STV jsem na indikátoru nenašel, ostatní programy na indikátoru nízká úroveň, obraz se ale neobjevil a to jsem si s nastavením paraboly hrál asi dvě hodiny. Bohužel větší parabolu jsem neměl k dispozici. Proto doporučuji velkou parabolu. |
Boss
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: Sledovanie SKYLINK V TalianskuV lete som bol u známych v Terni (cca 60 km severovýchodne od Ríma). Na ich 80 cm parabole to išlo, ale bolo krásne jasné počasie a neskoro večer.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
![]() |