![]() |
|
mimo misudobry denprosim vas potrebujem radu z mozilou,ked zadam do riadku kde sa pišu webove stránky len nejaké slovo tak ma to presmeruje na nejaku ukrainsku stránku http://search.qip.ru/search?from=FF&query je to nejaký ukrainsky prehliadač ,no ked to slovo zadam vpravo hore kde je vyhladavač tak to normalne funguje. mám este jeden comp a tam aj v riadku kde sa píše web stranky ak zadam nejake slovo tak ma to presmeruje na google čo je v poriadku.ako nastavit mozilu aby mi to fungovalo aj v tomto prehliadacom riadku dakujem za vaše rady |
fox
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
RE: mimo misutak v mozile dej nástroje - možnosti - domovská stránka tam si zadej jakou chceš uložit záložku celéAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: mimo misuurobil som to a nič stale ma to po zadani akehokolvek slova do prehliadacieho riadku presmeruje na "ukrainsky google" |
fox
![]() |
|
RE: mimo misuco na to rika antivir ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: mimo misumusíš do toho adresního řádku napsat příkazabout:config objeví se varování. potvrdíš OK. do políčka Filter napíšeš: keyword.URL dvakrát klikneš na políčko Value zadáš tam adresu: http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q= Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: mimo misuvortimond dakujem ide to , prosim ta da sa to nastavit aby mi fungoval slovensky google, namiesto en tam mam dat sk? |
fox
![]() |
|
RE: mimo misuasi tak nějakVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: mimo misuano je to tak vyskušal somvortimond este raz velka vdaka |
fox
![]() |
|
![]() |