![]() |
|
Na DM hrají i nenaladěné programyNa jednu stranu úsměvné, na druhou skutečnost.Před časem jsem tady poplakával, že mi DM 800 HD nepřehrává naladěné programy. Jeden z vás mi přístroj za hubičku opravil, takže maká jako z praku. Původní setting byl originál stažený, ze kterého jsem odmazával nepotřebné věci a družice přes soft DreamBoxEdit, v zoufalství jsem v době vady přijímače nechal jen satelit 23,5°. Po opravě jsem si aktualizoval pozici 23,5 a chtěl dohrát satelit 19,2, ale ten se mi nechtěl v DreamBoxEdit zobrazit. Přehrál jsem tedy setting čtvrtroku starým settingem, a aktualizoval jsem si změny. Ale, asi jsem v nastavení DreamBoxEdit někdy zavexloval možnosti Satelitní přijímač a New Enigma2 setting. A stalo se, že mi hrají i nenaladěné stanice na 19,2°, prostě ty, které se mi v DreamBox Edit nezobrazují. Pro mne zajímavé. Přitom to maká na 100%. Asi to tak nechám. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Na DM hrají i nenaladěné programyOno jestli ty nejsi traged... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
NervošZajímavé...já používám Dreamset,zkus to v něm...VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
Petr47Zůstanu DreamboxEditu, používám jej i na VU+Uno ..... nikdy jsem s ním neměl problém.Podle mne, a mohu se mýlit, někde v Linuxu musí být ukryta ještě jedna settingová složka čte to z obou ???? |
Nervoš
![]() |
|
NervošTed jsem to četl znova a došlo mi,že ten Tvůj problém nechápu...naskenuj znova družice a pak si udělej setting svůj,tzn.natáhni to co dream naskenuje do PC,uprav a pošli zpět.VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
![]() |
|
On to vlastně není problémspíše zajímavost. Neskenuji družice, skenuji jednotlivé transpordery.Včera mi manžela DO přecvakávala naladěné programy a já jsem v DreamBoxEditu promazával nechtěné, jen že v Dreamu bylo více programů, asi o 10, které jsem v seznamu DreamElite vůbec neměl.Všechno maká, nic s tím zatím dělat nebudu. |
Nervoš
![]() |
|
NervošNo dream skenuje programy automaticky,ale ty dává do "nových"programů,neměli by být v settingu...no nic,když Ti to neva ;)VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
![]() |
|
Re:Že by pomohl reload??? |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
![]() |