![]() |
|
Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo?Ahoj.Uvažuji že vyměním svůj milovaný Dreambox 7020 Si za nový 800 HD Se (ten novější model s CPU 400MHz) - opět klon. Ten můj 7020 je samozřejmě klon ale za ta léta jsem neměl jediný problém. Maká jak originál - možná i lépe :-) Proto bych se rád tady na fóru poptal, jestli už někdo máte s tímto Dreamboxem (klonem) nějaké zkušenosti a pokud ano tak jak to vypadá se stabilitou, zahříváním, hlukem větráku a pod. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...hledej inet800se, od dreamu se lisi logem a a od jinych dmshitu ma sim ferrari |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...Takový model jsem nikde na netu nenašel. |
Kema
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...Pred 800 daj medzeru aby Ti to našlo. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
Kemaasi mal na mysli toto:http://shop.olmi.cz/zbozi/2181-inetbox-800hd motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...Asi jo.Ten jsem našel hned, ale SE ne. |
Kema
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...http://shop.olmi.cz/zbozi/2297-inet-800hd-se |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...No SUPER !A jak je to se softem? Jdou na to image pro DM 800? Nebo to má svou podporu? |
Kema
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...ale hej ide vsetko.Budes si vsak musiet prehrat kartuvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...Je to riskantní "zákrok" nebo o to mohu požádat i prodejce v Olmi? |
Kema
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...prehratie karty trva asi 15 sekund. inetbox sice slape ako hodinky,je tam len maly problem. pri niektorych pluginoch sa bude pravidelne restartovat.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...Pluginy moc nevyužívám.Hlavně aby na tom fungoval image Gemini a klient MgCamd. Jo a ještě potřebuji NewCS :-) Jak se ten Inet hřeje? je to OK? Ten ventilátor má řízené otáčky systémem? |
Kema
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...Kup si VU+ Uno a máš po problémech ...... po všech |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...Neříkám že ne, ale ten je už za mým finančním limitem.Nebo jinak - jsem ochoten do nového HD přijímače investovat max 5 litrů. Víc ani ťuk. |
Kema
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...Ne, zloděje a podvodníky (dobrovolně a vědomně) nepodporuji :lookaround: |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...No to já taky rozhodně NE !Myslel jsem že bych si Dreambox 800 HD koupil tady: http://shop.tntrade.cz/dreambox-dm-800-hd-pvr-oem_d86903.html To snad podvodníci nejsou, ne? |
Kema
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...Sice to není SE a je to OEM ale snad je to legální a se zárukou. |
Kema
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...Tak jsem to vyřešil nákupem originálu 800HD. Sice z druhé ruky, ale je to zakoupeno v Omku a je to i ověřený na stránkách Dream Multimedia. Akorát záruka je jen 3 měsíce :-(Ale zase cena je více jak poloviční. Tak snad jsem neprohloupil. Pokud se ten originál ale bude přehřívat jako kdejaký klon, tak potěš pánbůh ! |
Kema
![]() |
|
RE: Klon Dreamboxu 800HD Se - máte ho už někdo...Jsem rád, že jsi se rozhodl a že jsi spokojen.Myslel jsem, že ti jde o nový přístroj. Já jsem to doporučoval VU+Uno, napíšu ti proč. Mám oba, jak Dream 800HD, tak Vu+Uno, mohu porovnat. Dream je více pro hračičky a experimentátory. Jeho nastavení je složitější, nezvládne to každý. Obraz mají stejný, jak HD, tak SD, Dálkáč DM je sice intuitivnější, ale příliš směrový, musíš mířit přesně na DM. Dálkáč na VU, nechá se na něj také rychle zvaknout, ale reaguje te všech směrů. VU+Uno jsem si nastavil v pohodě sám, přepnutí třebas z karty CW na ICE je otázkou několika vteřin,, přístroj má sice ventilátor, ale ikdyž mám uvnitř HD, nehřeje se a cventilátor se nespouští. VU startuje z hlubokého spánku asi o 15 sec. déle, ale prakticky v něm nemá žádný odběr. Příkazy bere VU o fous rychleji, ten 400 MHz procesor je tam znát. Displej na VU je praktičtější a čitelnější než displej na DM. Jen ve Standby režimu vede DM se svými 8,5 W, VU má 14 W. A že by byl DM kvalitněji udělán a bezproblémový, ani náhodou, jako u všeho, nemáš štěstí na kus a máš problém za problémem. A pět dalších problém nemá celá léta. Já na DM štěstí neměl a nebyl jsem sám. Mimo to jsem měl Vantage 7100, výborný stroj, ale mně se nehodil. Mám ještě SatElite2000. Maká dobře. to ano, DO je sympatické, ale systém jeho menu mi jde moc proti srsti. Nemám ho rád. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
![]() |