Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

CSLink - žádost o refresh

Ahoj. Poslední téma se žádostmi o refresh je zamčené, tak zakládám nové. Doufám, že jsem blbě nepochopil pravidla a nedostanu za to BAN...
Prosím proto o refresh karty číslo 4295641990868
Prošvihnul jsem obnovu zápisů a nové mi ne a ne přijít... Děkuji. R^

kapiglo
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 184
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CSLink - žádost o refresh

slávista nepochopil, kuba pochopil, fitipaldi zpět do ZŠ :-)

davidkriz
Registrace: 8/2009

fitipaldi

Těch volovin píšeš nějak moc, nemyslíš?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

@kuba

poslal jsem to driv nez jsem cetl tvuj posledni :D

davidkriz
Registrace: 8/2009

kuba

ty už si jich tady napsal xy.Nereaguj na mě -já na tebe taky ne si mi ukradenej,a příště piš k věci a přestaň rejpat do mě i do jiných.Končím zde Rv :laughing: :laughing: :laughing:

fitipaldi
Registrace: 4/2011

fitipaldi

Za to že nechápeš, neumíš a nevíš, já fakt nemohu. Spíš se snaž udržet příště emoce. Nebo i moc.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Ja sa smeeeeejeeeeeeem :))) :))) :))) :))) :laughing: :laughing: .... 380° R^ R^ R^ :laughing: :laughing:

ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice

michllll
Registrace: 2/2008

@Tomik535,dostanu se k počítači těžko jednou za den na chvíli,karta je ve čtečce a soft AF7RC7 fix au n2,a jedná se o placené programy,s neplacenýma nejsou problémy.Naposledy před měsícem naskočily placené bez problému,někdy naskočí jen některé placené.

pav
Registrace: 1/2006

Ok, dokup si tam modul a máš klid.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

pav

a to nevydrží do zítra na zavolání providera?Co tady jako?Či co zde chceš?Refreš?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

refres je synonymum pro vola jehoz (nevhodné slovo)ita postoupila az tak daleko , ze obhajuje neobhajitelne a satelitni fora zapleveluje prozbama ci obhajovanim jakehosi refrese ci reflese .

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@Tomik535,není to přímo moje,budu kupovat jiný,ale ještě nějaký měsíc je potřeba aby vydržel,díky,měj se.

pav

Kontaktuj lecitele Rostu1

05/2011
Prosím také o refresch karty 04295638458648 a 04295638526816,děkuji

10/2011
Prosil bych také o refresh karty 4295638458648,děkuji

milanm
Registrace: 3/2006

22:02

včera žádal ve22:08 mu jí rostík udělil teď jí snad chce znova to už snad né!Oprav si ten křáp.Ta to nespraví-pochopí to někdy někdo?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

ať jsem rosťa1+

dá mail a ať ho kontaktují na něj a bude klid /tady/když si myslí že to pomáhá, co na to"Tomik535"?Zavřeš určitě obě oči že? ;)

slávista
Registrace: 11/2010

jsem pro

ať ho zahltí a bude pokoj. R^ A hlavně klid.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Přiznal se, že je to tím křápem a že chce kupovat jiný, modul se mu už tedy asi nevyplatí. To by snad mělo i ostatním na vysvětlenou(a poučenou) stačit.

Tomik535

Jen tak mimo,ono to potom nenaskocí ani v Mascomu,Topfieldu,Homecastu a včera ani v modulu,Skylink karta v tom samém přijímači u kámoše chodí bez problému,zkusili jsme kartu prohodit,a problém byl zase u cslink,takže to nebude jen tím křápem!Končím,děkuji Vám.

pav

CS link x abonent

To je poslední dobou již pravidlem, že o víkendu mu chodí pomaleji zápisy na karty! Pokud karta spadne, ať už vinou neoriginálního dekodéru či hrátkama providera ( trest za to, že nejsou vyplněna správně všechna políčka v registraci,hlavně-telefon-email-tudíž nemožnost kontaktu telemarketingu :O )
tak zbývá:
1. Vypnut stroj-počkat cca 5 minut-zapnout- dát ČT nebo STV -nepřepínat a počkat 15 minut! Pokud se nanahodí zkontrolovat přístroj a aktuální firmware.Dát do originálního dekodéru a zkusit znova!
Jinak kontaktovat buď nejbližšího servisáka či od pondělí do pátku kontaktovat Cs link a prudit,proč to vždy o víkendu spadne!
Jinak se vám karta bude odpojovat jako bumerang a nemá smysl posílat zápisy stále dokola, oni sice pomůžou, ale zpravidla jen na chvíli!
Problém je jinde a ne mezi gaučem a TV
Rv

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1

ano ,tak se to dělá,není kontakt,vypnem to,on zavolá a kontakt máme R^ :laughing: R^

pierrepetr

Delta1

looool
v sobotu rano sem objednal totala a za 2 minuty sem to tam mel. jak to vysvetlis ? nijak. to co placas sou blbosti

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

bublajz , opět urážky a nadávky! Pokus se někdy nebejt hulvát! To, že ti to trpí admin ještě neznamená, že ty urážky musí neustále číst ti ostatní!!!!!!

kuba

opravdu si myslim ze tva interakce s realitou je zalozena na nejakejch zkreslenejch zakladech.
urazka je napriklad ze nekomu napisu ze je vul korunovanej.
placani blbosti neni sproste slovo ani urazka. to je fakt . a to co je hulvatsvi , to nemusim ani predvadet. od toho ses tu ty.

bublajs

@ bublajs

Ahoj,

většinou s tebou ohledně názoru na refresh souhlasím, v podstatě vždy je na vině přístroj který není schopný zapsat EMM. V jednom se, ale pleteš, refresh se lehce liší oproti datum zasílaným standardně ve streamu. 1. přijde dříve(což není až takový rozdíl) co je ale důležitější data jsou zasílána pro postupný zápis(jednotlivě) zatímco v klasickém streamu chodí pro blokový zápis. Je to proto, že některé starší nebo mizerné přístroje můžou mít s blokovým zápisem problém a spíš jim vyhovuje zápis jednotlivý/postupný. Nicméně stále je to o tom, že přístroj který data nezapíše, je ve většině případů křáp.

Fire
Registrace: 3/2011

bublajs

Buď rád, že ti to funguje! Ne všichni mají takové štěstí!
A jak mi vysvětlíš "ty" toto:
Množí se případy zde i na prodejně to pozoruji, že má zákazník originální dekodér, přístroj s posledním dostupným firmwarem, zaplatí kartou, kuponem nebo já ze ser. webu a nic nenaběhne(ne u každého samozřejmě) nebo už to měl funkční a nejednou mu to spadne těsně před víkendem!
Zkusím kartu do svých různých orig. přístrojů, pošlu zápis a nic. v sobotu další zápis a zapne se jen půlka požadovaných stanic. V neděli nic! Po zavolání v pondělí na infolinku chtějí všechny kontaktní informace pro správnost a ejhle za 5 minut vše záhadně funguje!
Závěrem můžu mít co chci, zaplaceno čím chci,ale pokud nejsou informace kompletní, tak je smolík a telefonát je nevyhnutelný :(

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

@Delta1

Souhlasím, právě pro tyto případy je zde možno požádat o refresch.

Tomik535
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 184

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra