, sekce: Skylink |
|
CSLink - žádost o refreshAhoj. Poslední téma se žádostmi o refresh je zamčené, tak zakládám nové. Doufám, že jsem blbě nepochopil pravidla a nedostanu za to BAN...Prosím proto o refresh karty číslo 4295641990868 Prošvihnul jsem obnovu zápisů a nové mi ne a ne přijít... Děkuji. R^ |
kapiglo
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 22 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 184 | |
|
|
@ kubapochopil jsi to správně, ale časy bych bral taky orientačně a navíc každý provider toto může mít a taká má nastavené trochu jinak |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
|
|
Refreš - malý zázrak !!!!!!!!!Tak konečně mám první vlastní zkušenost s refreší. A ať mě to bublajz a podobní vysvětlí. Přijímač Topfield 7710, modul Mascom dual, karta cslink roční s totalem na 1 rok. Vypadla nabídka total ostatní šlo v pohodě, 24 hodin karta zastrčena v přístroji AB cryptobox 450 a total nenaběhl. Dalších 24 hodin karta v Topfieldu 7710 a modulu mascom dual a zase nic. Tak jsem si před chvílí poslal refreš na kartu a naběhlo vše do 10ti vteřin.Tak ať mě někdo vykládá, že emm v refreši je stejná jako v normálním karuselu. To by se takto karta nechovala, že zápisy nepřijdou a refreš funguje bez problémů. Bublajzi a teď rozvíjej ty svoje nesmyslný teorie. Napiš jak je to možné, že po refreši to naběhlo okamžitě a jinak ne. A přísahám, že tuto svojí zkušenost mám teď zrovna a poprvé, nic si nevymýšlím. Tak kde je vysvětlení. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: CSLink - žádost o refreshMoje situace minulý měsíc po stížnostech uživatelů: Jednu sobotu ráno objednán zkušebně Total na 10 dní, EMM chodily o stošet, zápisy nikde. Pak karta na 4 hodiny v Mascom modulu s posledním FW - ani ťuk. Celou neděli nic, v pondělí ráno něco po osmé hodině to bez jakéhokoliv zásahu naběhlo během dvou minut komplet. Asi o víkendu nepracují a až přijdou do práce, tak pustí. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
bublajsNapsal jsi : na svem tvrzenim ze si ten srot mas opravit nehodlam nic menit. refres nikdo nepotrebujeTak mě prosím vysvětli jak je možné to, co se mě dnes stalo. Datum přidání: 11.10.2011, 14:33.34 DNES! Nebo to je všechno jinak a pouze prudíš, když se vyhýbáš odpovědi? Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
CSLink - žádost o refresh04295645618176 Diky |
cibava
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 14 |
|
|
RE: CSLink - žádost o refreshkuba: mam podobnou zkusenost, ve ctvrtek vypadly programy z Total balicku u jednoho ze zakazniku (karta CS Link Irdeto, prijimac s IRD cteckou), vypinal/zapinal, cekal i pres noc se zapnutym prijimacem a v pondeli vecer volal, ze se na to muze vys..t, ze jim psal, ze zadna odezva a at s tim neco udelam. poslal jsem refresh a vcera dopo mi volal ze to vecer nabehlo, ne pry ale uplne vsechno, ... tak nevim jestli mu to bezi uz vse, snad jo. jestli jsem nekomu urazil prijimac a pritom mel kartu v "certifikovane" ctecce :bigeyes:, tak beru zpet, dnes je asi mozne vsechno Rv |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
|
|
Opožděné poděkování.Ahoj. Samozřejmě okamžitě následoval BAN... Ovšem refresh od uživatele Rosta1 pomohl a to je hlavní. Chtěl jsem poděkovat, dřív to nešlo. Ať se daří. :-) |
kapiglo
|
|
RE: CSLink - žádost o refreshPříště mu poděkuješ nejdřív za měsíc a pak už jen poštovním holubem.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
To Tomik535Vážený pane.Vaše administrátorská činnost je jistě velice záslužná a někdy i složitá. Myslím to upřímně a nikterak jízlivě. Nicméně vaše poznámka k mému poděkování za pomoc není moc na místě... Poděkování za "něco", nebo za pomoc vychází z elementární lidské slušnosti, kterou ctím. Co se týká pomyslého porušení pravdidel vašeho fóra z mé strany, tak to je jiná otázka. Věřte, že jsem poctivě hledal poslední téma s žádostmi o refresh, ale zřejmě špatně/viz. můj BAN. Je fajn, že tu máte uvedená telefonní čísla na providery CSLink a SKYLink, ale po pracovní době a o víkendu přirozeně telefon nikdo nezvedne. Pokud by bylo možno udělat refresh sat.karty z web stránek jako na Skylinku, tak nikoho neobtěžuju. Ani vaše fórum, ani vás. Pokud vám to pomůže a moje zpráva se vám nelíbí, tak mi klidně dejte další BAN. Na světě je naštěstí spoustu dalších krásných věcí, pro které stojí za to žít. Mějte se skvěle, užívejte života a neklesejte na mysli. S uctivým pozdravem, váš čtenář. |
kapiglo
|
|
RE: CSLink - žádost o refreshJestli má poznámka byla nemístná nebudu komentovat. S tvým názorem na poděkování plně souhlasím a nikde nevidím, že bych ti tuto možnost upíral. To, že mu poděkuješ třeba poštou má jediný význam. Že ne každý zde je 5x denně zvědavý na refreše a následné děkovačky.Nevím, co je to hledat poctivě, ale pokud hledaný výraz použiješ ve zdejším vyhledávači, vyhodí víc než 10 témat. Teď jsem to zkoušel. Nechci odhadovat nakolik je to pro tebe tedy složité. Uvědom si, že pokud nikoho konkrétního neoslovím, nejen tyto "poznámky" jsou určeny i příp. dalším "zájemcům" o porušování nastavených pravidel. Nemáš nejmenší důvod to brát osobně. Jednoduše proto, že tomu tak není, zítra si na tebe nevzpomenu. Můžeš tomu věřit, nebo taky ne. P.S. Většinou si tu tykáme a nevidím důvod pro změnu. Hezký den Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 12.10.2011, 09:58.10
|
Tomik535
|
|
kapigloR^ Ono se totiž ukazuje, že někdy to je ta správná cesta, refreš a navíc jedinná účinná. Viz moje první zkušenost s refreší. A za druhé, ještě tu nikdo, ani ti zarytí odpůrci, nevysvětlil, jaký je technický rozdíl v posílání zápisů a jak je možné, že účinek refreše prostě funguje. Jediný Fire tu napsal proč to tak je ale hlavní aktéři bublajz, petr33 a jiní zarytě mlčí a opravdu diskusi nad tech. stránkou věci odmítají. Je smutné, že jsou z nich tímto pouze prudiči, ovšem s místní podporou.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
RE: CSLink - žádost o refreshTo, že tomu věříš ti nikdo nemůže odepírat. Napadla tě možnost, že ten, co příp. rozdíl mezi těmi "zápisy" umí nezvratně dokázat a popsat, že se zde tím nemá potřebu chlubit a zadarmo rozdávat svou práci a zkušenosti?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
To kubaTo ano. Lidi jsou zvláštní všude a poslední dobou jich všude přibývá (subjektivní pocit). Naštěstí je ale ještě docela dost těch, kteří pomohou a jsou fajn. Tím nikoho neškatulkuju, je to obecný. Díky za podporu. :-) |
kapiglo
|
|
To Tomik535 (2)add1: Souhlasím. Fórum se pak akorát plní zbytečným balastem. Možná by pomohlo "THX" tlačítko jako jinde.add2: Moje chyba špatného pochopení pravidel. Řešil jsem údaj "24hod od založení podobného tématu" add3: Souhlas. Na tolik lidí najednou myslet nelze.. :-) add4: (PS) Rád příjímám i v osobní rovině. Ahoj a díky. |
kapiglo
|
|
RE: CSLink - žádost o refreshTomiku, božíčku, přečetl sis po sobě tu větu, To jak kdybys odpovídal na něco jiného. Co má technická stránka věci společného s "že se zde tím nemá potřebu chlubit a zadarmo rozdávat svou práci a zkušenosti?"A co dělají bublajzové a ostatní? jen křičí a nevysvětlí, nediskutují a pouze napadají. To je diskuse? Buď aT´taky mlčí a nebo ať argumentují, jinak to je pouze prudení, nic víc. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
flashJá se najednu stranu bublajzovi a petrovi33 nedivím, protože oni opravdu většinou mají pravdu v tom, že přístroj který nezapíše data ve stadardním karuselu je šmejd, střep a nebo je třeba ho opravit(nahrát jinou verzi fw) Nicméně to prostě není pravda vždy. A za druhé naprosto chybně tvrdí, že ve standardním karuselu jsou stejnýá data ve stejném formátu jako ve flashi. Stejná prostě nejsou. Proto tu konec konců ten flash je. |
Fire
|
|
FireNaprosto přesně řečeno.Jen je divné, že to nechodilo ani v modulu Mascom dual ale po refreši za 10 vteřin. A o tom je diskuse. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
@ kubakomentoval bych to slovy Shit happens :)) |
Fire
|
|
RE: CSLink - žádost o refreshPokud jsi myslel ten Mascom, tak už nevím co koupit. Původně jsem objednal ten doporučovanej Smith a sam mě volal dodavatel, jestli si to nechci rozmyslet, že na něj mají 30 reklamací, tak jsem vzal ten Mascom. Ale nevěřím, že by to bylo tím modulem. Nenaběhlo to ani v tom AB cryptoboxu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
@ kubaasi jsem to špatně napsal, nemyslel jsem tím, že ten mascom je špatný, i když já osobně bych jednoznačně volil smit protože jako jediný prošel testy a dostal certifikaci od Irdeta, spíš jsem to myslel, tak že se občas stane, že i když ty máš vše OK že se to nemusí povést. |
Fire
|
|
RE: CSLink - žádost o refreshJasný, tomu rozumím.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
cibavaFILM promo 2 měsíce 11.10.2011 11.12.2011Neplacené 2 HD bez omezení 11.10.2011 Neplacené TV programy bez omezení 11.10.2011 TOTAL promo 1 měsíc 11.10.2011 11.11.2011 Mohl bys udat důvod co ti nejde?Podle zápisů to máš v pořádku -tak co nejde?A jentak mimochodem to není jen pro tebe-když někdo někam přijde/obchod-servis opravna či jakékoliv forum/tak řekne číslo karty a tím to končí či dá auto do servisu jentak mírnixtírnix?A nikde neřekne ani tu základní věc?A ta je:mě nejde to a to rozbilo se mi to a to,nejde mi to a to ,mám tento balík a nejde to a to. ;) O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
anoje spousta střepů,ale i nestřepy mají občas problém,je několik důvodů a jeden z nich je problém u Cslinku,myslím ,že naposledy byl 7.10 ,přiznal mě to i nejmenovaný zdroj od nich R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 495 |
|
|
Rosta 1Dobrý den, prosím o refresh karty číslo 04295639168139. Karta nebyla 6 měsíců v provozu a nyní jdou jen volné programy. Děkuji předem za pomoc. |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 438 |
|
|
hifikTo už jste se tady naučily otravovat rovnou?Provider má úřední hodiny do 18:00.To je tak zatěžko volat tam kam se má?Tem je tam od toho a ne tady!A když není tak dlouho v provozu tak to snad tak nehoří!Tak si zavolej tam kam máš!O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 184 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|