Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

CSLink - žádost o refresh

Ahoj. Poslední téma se žádostmi o refresh je zamčené, tak zakládám nové. Doufám, že jsem blbě nepochopil pravidla a nedostanu za to BAN...
Prosím proto o refresh karty číslo 4295641990868
Prošvihnul jsem obnovu zápisů a nové mi ne a ne přijít... Děkuji. R^

kapiglo
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 184
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CSLink - žádost o refresh

ja ti dekuju, ze si v kostce vysvetlil to co se tady predevsim tomu vol.ovi snazim vysvetlit 6 stranek.
uzij si pekny odpoledne :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

No nevim, pokud nekdo zkousi 2, 3 dny vsechno mozne a az po zaslani zapisu ze servisniho webu to najednou naskace, tak je to s timhle vysvetlenim dost v rozporu. Mluvim ted o prijimaci s certifikovanou cteckou IRD a CSLink. Pro mne jeden pripad, ale urcite jich je vic podle tech zadosti.

milanm
Registrace: 3/2006

Opat- su specificke pripady - Irdeto k nim pocitam, kedy sa da povedat, ze chyba moze byt aj na strane cslinku. To by si ale musel mat aj nejake data a ukazat toto malo prist a toto chodilo.
V podstate si mal stastie,ze zo servisneho webu slo vobec na kartu zaslat zapisy, ze si po zadani cisla karty nedostal hlasku o neexistujucej karte.
Inak - vsetky vyssie spominane prispevky sa tocili okolo CRW kariet.

grantec
Registrace: 3/2007

Bublajz, ujíždějí ti nervičky?

Samozřejmě je to ničím nepodložené tvrzení proti tvrzení. Já klidně mohu poděkovat Firemu a nazvat tě vo.lem, ale neudělám to, nemám to zapotřebí.
Zatím jsi ani náhodou nevysvětlil , v cem je jiny refres? A pokud neni jiny, tak proc funguje? Ma refres smysl a opodstatneni?
Ale to tě nezajímá, hlavně že každému nadáváš a vysmíváš se, ale tvoje znalosti jsou na nule. Je na tebe smutný pohled.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

ja sem nikdy netvrdil ze je refres jinej, to tvrdis ty.
tobe se klidne smat budu, ty ses takovej v.u.l ze ti neni rovno

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Bublajz, ujíždějí ti nervičky? A co admin.

Ale mě se klidně můžeš smát, protože vážně to beru pouze od lidí co něco ví.
Ale ty se vysmíváš ostatním a sprostě je napadáš ale nedokážeš vysvětlit důvod, nemáš argumenty.
A pokud neni jiny refreš, tak proc funguje? Ma refres smysl a opodstatneni? Vysvětluj a hlavně uklidni si nervy.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

tome zamkni to

nema smysl vo.lovi neco vysvetlovat

bublajs

tome poruseni pravidel od bublajze

Nebo snad je urazka opet povolena?

kuba

:))))))))
hochu, precti si sam co tady pises a pak nekoho nabadej aby nekoho vyhazoval.
sam by si potreeboval schladit, aby ti docvaklo co ti tady nejen ja pisu. blbost lidska je ale zjevne nekonecna a ty si toho dukazem, nejen v tomto tematu.

bublajs
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 184

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra