![]() |
|
Hlášky modul Mascom twinNevíte jak lze vypnout chybové hlášení u moduluMascom Twin.dík Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 08.10.2011, 19:42.10
|
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
RE:jak vypnout.Na strankách Mascomu máš návod. |
kdoporadi
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: Hlášky modul Mascom twinInicializací " CI modulu " - záleží na sat. recevieru. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CesMám Technisat hd 8SX..Podle stránek na Mascomu jsem kontroloval nastavení a bylo vypnuto přesto to hlási na kartě UPC-please check your smart card...cryptoworks V4.02006.? |
tomek
![]() |
|
RE...jaký modul použít do tohoto přijímače na HD programy od UPC,další karta je sky.a modul červený IRDETO.. |
tomek
![]() |
|
RE: Hlášky modul Mascom twinAhoj, mám taky HD8-SX, ale modul EUROCAM - CRW a CRW Skylink kartu. Zmáčkni opakovaně tlačítko menu na DO, nebo v setingu - podmíněný přístup zeleným potvrdit inic. CI modulu, mě to zafungovalo sat. se s modulem zkontabilizoval a načetl si data, dělej to opakovaně do doby ,až si to dopočítá a bude pokoj - taky jsem měl hlášky, ale už 2,5 roku hlášky nemám.Ono je třeba s novým modulem a kartou udělat "RESTART", a sat. si to dopočítá. Je rozdíl v ovládání mezi Technisatem SD a HD., mám i STR1 a musíš je technicky pochopit - odlišit. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |