![]() |
|
OPTIBOX CX PVRNemám skúsenosť s týmto prístrojom,a tak pár otázok pre tých čo ho vlastnia.Že vraj pracoval vyše dvoch rokov bez problémov.Od určitého času sa mu dosť často stáva,že vypíše-kódovaný kanál,to čím ďalej tým častejšie.Chcem vedieť,či je to bežné u týchto prijimačoch,alebo len tomuto dochádza dych.Či ho má vyhodiť,alebo skúsiť servis.Díky.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX CX PVRje to prijímač s uničítačkou takže podla toho čo od neho čakáš potrebuješ zodpovedajúci fw :8) ináč funguje v pohode. |
sumec
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX CX PVRMá tam Skylink kartu cryptoworks a skúsil tam dať CS-link cryptoworks a vypadávalo to tiež.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: OPTIBOX CX PVRJaký soft tam je? Mám skylink ICE i Skylink CW a obě bez problémů na fw 1.18.46....................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX CX PVRSoft neviem aký tam má,ale 2 roky to pracovalo bez problémov.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: OPTIBOX CX PVRza dva roky sa toho dosť zmenilo takže novší fw a bude to ok:8) |
sumec
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX CX PVRDíky za rady a ešte,kde stiahnúť na optibox ten soft,lebo ako som vyššie napísal,ani jeden kus som nikdy nepredal.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: OPTIBOX CX PVR1.19.15 se Skylink ICE OK, ke stazeni na ab foru. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX CX PVRpre ICE je jedina ozaj spravna verzia 1.18.75 . emm a ecm spravne spracovava. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
![]() |