Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

panasonik tv

Zdravim mam tv pan.tx-p42s30e poradte neviem spustit na tv film alebo orazky z usb,nejako sa my to nedary.dik

pavco
Registrace: 1/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

a ty soubory vidíš?

R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: panasonik tv

vidim usb na obrazku , co dal ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublajs

ale já jsem se ptal "pavco" R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

To nevadí,ale ptá se bublajs :)))

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

panasonik tv

nevidim subory,ani usb nepozna,skusal som naformatovat ntf aj fat a nerzpozna, usb mam 8gb kingston niekde robím chybu ale neviem kde.

pavco

v první řadě

musí přístroj poznat USB zařízení,potom není jisté,že podporuje veškeré soubory,není to mediaplayer,tvůj TV neznám ,zkus návod k obsluze,jistě jsi ho nečetl,nebo se pletu? R^ :laughing: R^

pierrepetr

hery

prosimte, jaky soubory ?? to si mam poridit soubor tech obrazku usb ? uz nevim co mam delat, kdybych ty obrazky nakopiroval na kopirce na format A5 tak by to necemu pomohlo ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

panasonik

cital som ale v navode sa nezmienuje o nicom takom,je slaby a v menu ked to skusam sa dostanem , len usb nevidi a pise neni pripojene ziadne zariadenie.

pavco

panasonik

na usb mam nahrate,fotto,mp3muziku,a filmv avi,ale nevidi vobec nic,ja som v menu obrazky, hudba,film ale usb nevidi

pavco

bublajs

na čem jedeš? R^ :laughing: R^

pierrepetr

pavco

těch chyb bude asi více,obrať se z důvěrou na svého dodavatele,kterému jsi dal vydělat R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

klídek takovou prkotinu si musí dát sám dohromady,vždyť nejde o život::: :8)
Tady jde jen o to aby se trochu snažil a myslel,né aby se tady ptal!!!On je líný a Vy už jste rozmarný!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

DivX HD, AVCHD, MKV, MP3, WMA, AAC, JPEG

Toto pisu na kazdom blbom e-shope,ked uz ako pises ze to nie je v navode pozri web panasonicu.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

hery

když já se snažím každému pomoci a zapomínám,že je to třeba jen lenoch R^ :laughing: R^

pierrepetr

panasonic

samo dnes pojdem predajcovi,dakujem vam ale vsecia ste tu vemi mudry,ked si taky mudry tak mi do riti nosom udri.

pavco

Mám taky tv Pana.. , mám naformátováno na FAT32(NFTS nezná) a po zasunuti do usb mi tv v pravo dole napiše detekováno usb zařízení , a pak vše jede v poho.

Hugo Boss
Registrace: 2/2006

matroš :O :O :O

RoboZM1
Registrace: 10/2011

RE:panasonik tv

mam TX-p42G20 prehrava to, ale USB musí byť naformatovaný na FAT32

pdurica
Registrace: 10/2009

panasonik tv

1g usb alebo hdd samsung320gb ide super, 8g usb ani tuk a bol formatovany aj fat aj ntf viem ze je chyba v usb ale aka,popri tom v pc sat dvb-t nahrava prehrava.

pavco

Pozor, koupil jsem SDHC kartu Kingston 16 GB, protože v návodu je můj Panas podporuje(fotky, filmy). Ale po ložení do čtečky v TV ji Panas nevidí. Po konzultaci s Panasonicem jsem kartu testoval v jiných TV Pan. a v Lumixu a všude makala i v PC. Jen můj Panas nic. Dal jsem to na reklamaci do servisu, tam zkoušeli jinou základní desku a taky nic. Tak prej mám kartu, která nespolupracuje s TV a mám si koupit novou (nejlépe od Panasonicu). V návodu u Pandy žádné takové doporučení není. Tak teď nevím jestli se nemám obrátit na obchodní inspekci. Jde mi o princip. Tak s tím USB Kingston to může být podobné.

rodra
Registrace: 10/2010

Chce to Sandisk zdarec...

kuldan
Registrace: 11/2006

Dík za radu. ;)

rodra
Registrace: 10/2010

RE:panasonik tv

mam USB Kingston 32GB a funguje to

pdurica
Registrace: 10/2009

Chlapci jen se zeptám vás co vám to jede v poho . jak přehráváte film na tom vašem "panáku" kterej má 4GB a víc když to podpruje jen FAT32 ? :)Chtěl bych vidět ty kyslí ksichty když si někdo přečte že to umí MKV a potom zjistí že to neumí NTFS :)

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

NTFS to umi

pavco
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra