![]() |
|
Zvuk 5.1 u formule na nově hdJak vám jde zvuk 5.1 u formule na nova hd? Mne jde komentář s přední levé a zbytek zvuku motory,okolí s centru. Zase se nova vytáhla :( |
martykula
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
to sa da?akoze skor sa aj ja pytam: to sa da?Co malo viem o 5.1 je ze posluchac je akoby v strede a repros su naokol pricom sa este specifikuju niektore repro su nizske frek - basy ergo subwoofer/-e. Pri nahravke co ja viem koncertu normalne visi zo steny viac mikrofonov rozmiestenych v priestore (ploche) toho orchestru atp kt sa rozne ale v koordinacii s nastrojmi kde su potom moduluju do toho ktoreho vysledneho repra. (tak si myslim ze to funguje) No a toto potom ako-by sa robilo pri formuli ktore chodi po drahe okolo. Je kamera co ju sleduje a k nej nejaky dialkovy mic, mozno 2-stereo. Mozu byt po drahe nejake statucke kde to a potom niekdr nejaky genialny mixer (DJ ? :)) ) to sleduje a ovlada potenciometre?? Fakt neviem, formulu nesledujem, 5.1 nemam... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Zvuk 5.1 u formule na nově hdtak už to opravili 5 vteřin bylo uplné ticho a teď to hraje jak má komentář s centru a zvuk motoru zleva doprava. |
martykula
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Zvuk 5.1 u formule na nově hdFurt to blbne, přesně jak říká martykula. |
kostur
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Zvuk 5.1 u formule na nově hdU mě stejně defektní...Jsou to diletanti, minule po několika úvodních minutách vypadl AC3 zvuk úplně a do konce přenosu už nenaskočil. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Zvuk 5.1 u formule na nově hdProč se koukáte na F1 u Nováků?? Dneska jsem to viděl asi po dvou letech a na ORF Eins uplná pohoda.Na ORF Eins HD ani nemluvim. Na Nově se sleduje jen Růžovka.... :))) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |