Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

globo HD S1 -vymena?

asi pred tromi rokmi som rodicom kupil tento prijimac z dovodu jednoduchej obsluhy, moznosti hd programov. na prijimaci bola pouzita karta od skylinku. prehral som vsak firmware na vantage 7100. vsetko fungovalo tak ako malo ale po case (asi 1,5 roku) zacala karta vyhadzovat chybovost pri slovenskych programoch (napr markiza, joj - blokovany program). bolo mi poradene, ze kedze globo ma uni citacku,pricom toto moze byt problem,aby som si kupil modul na cryptoworks. kupil som teda modul a vsetko zase fungovalo.. az donedavna... znovu zacalo vypisovat tuto hlasku.. nakoľko som mimo uzemia sr, rodicia zobrali kartu znamemu, ktory ju strcil do svojho prijimaca certifikovaneho skylinkom a karta znovu fungovala nejaky ten mesiac. dnes vsak nastal problem ked sa hlaska znovu ohlasila... :( nepomohol ani reset PIN-u ani reautorizacia karty. znovu karta putovala znamemu,tentokrat vsak nepomohol ani on, pretoze udajne sa objavila nova hlaska typu poskodeny chip... vie niekto poradit co sa s tym da robit,resp. ake su moznosti?ked zavolam do skylinku prve co sa pytaju je aky mam prijimac.ked zistia, ze nie je certifikovany dalej sa so mnou nechcu ani bavit. bude lepsie a jednoduchsie kupit novy prijimac, ktory bude certifikovany, a ak tak,ktory z nich by ste mi odporucili,alebo da sa nieco urobit este s tou kartou? ako zistim, ze ci je skutocne poskodeny chip na nej?
dakujem za pomoc

misko78
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: globo HD S1 -vymena?

Koupit kartu Vymena

milanm
Registrace: 3/2006

to milanm
prave tomu som sa chcel vyhnut z dovodu,ze za tuto treba znovu platit. som si isty,ze skylink v zaujme nestratit svojich abonentov bude stare cryptoworks karty vymienat za nove zdarma.. maju sice teraz akciu,ze cena sa mi vrati v podobe noveho predplatenia balika,ale v sucanosti predplateny je platny az do marca buduceho roku, co je viac ako 5 mesiacov a ich akcia trva iba do januara myslim... to uz potom zrejme sa oplati nova irdeto HD karta.. ci sa mylim?

misko78

To nevim, hlavne kde beres jistotu ze by nekdo neco zdarma vymenoval. Ta prilezitost tu ted je a kdyz kredit vyuzijes, tak predplatne se prodlouzi automaticky nebo upravi pokud zvolis jiny nez stavajici balíček.

Jestli je chyba v karte, tak tohle je reseni, pokud ji nemas v zaruce. Muzes jeste zkusit podlepit treba chip, nevim.

milanm

Tyto přijímače mám dva, taky předělané.Jdou bez problému.
SW tam mám :
Verze loaderu : 00010002
Verze hlavního SW: 02.53.01T-0
Verze databáze 03020104
V jednom mám kartu Skylink Standart HD(IR) tu jsem musel po registraci udělat refleš.Zatím bez problémů.
V druhém mám kartu Skylink Standart HD(ICE) fachčí bez problémů
Někdy napíše kanál kodovaný,tak přepnu na jiný,zase nazpět a v pohodě.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Ji.sat: Ty hlasky to vypisuje i pri vypnute emulaci (menu 9999)?

milanm

Ono je asi problém ne ve čtečce, ale jak píše milanm v EMU(CW klíčích) Tuto hlášku to předpokládám sat. začal hlásit cca před 2 měsíci (nemám jej doma, nevim přesně) Vymaž CW klíče, vypni EMU, ale předtím (zazálohuj setting) nahraj soft SW_02.44.00 M01x.ITS-X300_panelCW(globo).hdp, potom SW_02.51.H1 M02x.ANY-X300_panelCW(globo).hdp Totéž platí i pro Ji.sat, tento soft občas hodí hlášku kodováno a je malinko pomalejší. Modul můžeš v klidu prodat, je v tomto sat. k ničemu - s modulem je sat malinko pomalejší.

zolik645
Registrace: 7/2009

zolik645

Díky,zatím to valí.ale každá rada dobrá. R^

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Hm, na nový přijímač by klidně peníze byly, ale na kartu výměna ne ??? Taky se může stát až (jestli) bude výměna za méně než 600 Kč(kredit), nebo zadarmo (tomu nevěřím), tak už to bude jenom čisté Irdeto. To zde zase bude dotaz co s tím?
A certifikované přijímače také žádná sláva. Vzhledem k datu registrace, .....

HiFiOK

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra