Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

signal

Poprosim vas o radu,na transponderi 12109-27500h,mi furt kolise kvalita signalu vecinu to vmxpadne. Skusal sem doladit parabolu,ale zase mi vypadli jine kanale,a vymenil sem aj konvektor,a furt nic. Mam arivu 200hd. Mozete mi dat nejake vase skusenosti? Dik.

jozef84
Registrace: 2/2011
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

vortimond

ne, tím jsem chtěl říct, že ty parametry by to možná mohlo ukazovat i lepší :))) Proč chudák skylink, když to šlape dobře a bez problémů??? Jak furt na zahraničních webech lovíš všelijaké informace, tak už z toho blbneš.... :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

RE: signal

nechápu co s tím má společnýho zahraničí :laughing: to mi budeš muset vysvětlit. asi už fakt blbnu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vortimond

no to že už celej blbneš a děláš ze skylinku chudáky :)))

eemil

aha. takže příště napíšu: když se lidi nebudou moc sr*t s nastavováním paraboly (což nevylučuje možnou náhodnou "trefu" na střed nebo někde poblíž) tak chudák každá platforma na světě. mimo skylinku. ten to má vyřešený tady přes eemila

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

další možnost je, že by národnostní cítění umožnilo přesně určit směr kde se nachází astra 23.5e :laughing: což je sice nevědecká spekulace, ale vyloučit se to nedá. je to teorie, která má nárok na existenci

vortimond

vortimond

Hele, to už se mi u známého taky stalo, smontoval sem parabolu, namontoval monoblok, od oka sem to nastavil jak by to asi mělo být, namontoval parabolu, tu jsem taky natočil odhadem podle sousedů, zapojil přednastavenej přijímač a vše šlapalo na velmi dobré úrovni podle teploměrů, že jsem to jen dotáhl a dál nešteloval. :)))

eemil

Mimo téma teda ale už fakt s tím SkyLinkem toho nechte, smiřte se s tím že tato pochybná nekvalitní platforma pouze u vás uživatelů vyvolává emoce které pak filtrujete tu na fóru,sakra už to konečně pochopte že pokud již je Evropa otevřená všem co se pay televize týče tak si kupte produkt který vás plně uspokojí za rozumný peníz viz.Sky Italy a nebudou tu neustálé hádky o tom že něco někomu nefunguje,pokud si platíte službu za přetížený TP tak vás fakt lituji ale cesta vede dál jenom chtít a nemusíme tu na refreš fóru na sebe štěkat,každej je spokojenej co má za službu někdo více někdo méně ale pak ten kterej je napálenej nekvalitní službou od svého providera nemusí přeci hanit toho kterej je se svojí službou spokojenej

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

s touto frekvenciou si veľa ľudí užilo je to ozaj na pičný chlp

Duzu
Registrace: 7/2005

:laughing: já si taky myslím. ale třeba je opravdu příčina v tom nedostatečném národním cítění. teď se zrovna psalo o tom problému na školách, že žáci nejsou dostatečně hrdí na svou vlast. takže se bude zavádět vlastenecká vychova. pak by to mohlo vypadat třeba takhle:
http://www.youtube.com/watch?v=kNDaOFQ6g2I

vortimond

@vortimond

trailer jsem si prohlédl,vypadá to na trhák roku ale je to tam zas trochu pomíchané,to budou naši největší chlebodárci opět bojovat proti celé mimozemské civilizaci?já teda myslel že Bundes Republika chtěla celej svět ale že by i vesmír(i když ten čalouník nebo co to bylo měl choutky i na mimozemský civilizace)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

je to zajímavej film (finská sci-fi komedie). autorům podsouvám jistý rasistický choutky, protože některý ukázky jsou omezený pomocí běžné IP geolokace a nelze je u nás sledovat

vortimond

nevím jak

ve vaší lokalitě,ale mám asi 300 zákazníků s 60tkou a nemají žáden problém ,ani s tímto TP,osobně jsem v sobotu řešil problém s příjmem ,zákazník se přestěhoval a jediná možnost příjmu 23.5 byla směr mezi stromy,nechtěl jsem riskovat a převrtávat držák,zkusil jsem nejprve zachytit na parapetu přes par camping 35 cm,vše OK i tento TP chodil,tak nechápu co řešíte s velikostí parabol R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

milanm

Vadný tuner se může projevit i takto podobně. Ale ariva je poměrně nová, tak si myslím, že ten tuner by to být nemusel.
Za NEJVETŠÍ BLBOST považuji měřit teploměry u souseda. Vyměň ten stroj za jakýkoli jiný HD a hned uvidíš. Není co řešit.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

potrefena husa se vzdycky ozve

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

kuba: nevim kolik vadnych jsi mel moznost videt, ale takhle se to neprojevuje, ze by kolisal jen 12110/H

milanm
Registrace: 3/2006

nebudu predsa menit primac,ked je novy. Skusim o neco skratit koaxial.

jozef84

zkus ho VYMĚNIT ten koaxiál jestli máš ten úplně nejlevnější šmejd, co se prodává všude po kilometrech.

vortimond

tak ten mam.

jozef84

Tak tam daj celomedeny koax a vymen f konektor, ja este davam na f-ko a kusok koaxu elektrikarsku buzirku, ktora sa teplom stahuje ( na staticku cast f konektora).
Najdolezitejsia vsak bude parabola-vyhraj sa s doladenim!
:8)

Peep
Registrace: 10/2010

Josefe ne vyhodit ale odzkouset jiny, nebo ten tvuj zkusit jinde.
Bublajz. Jako vzdy onicem a hloupe,ze.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

nikam nic nosit nemusis, to jestli je signalu malo nebo moc poznas i podle hodnot na stejnem typu prijimace ktere ma nekdo 50km od tebe a zverejni to na webu. noseni prijimace nekam je zbytecna ztrata casu , rozdil mezi FW muze byt v radu jednotek stupnu teploty

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Boze kam jsi to tu dusi dal. Hodnotit tento problem podle teplomeru souseda to je neuveritelny amaterismus a technicka blbost. Nejdriv je treba vyloucit chybu stroje a to je opravdu nejjednoduzsi vymenou nebo odzkousenim jinde, pokud nema merici techniku. Teprve potom zacni laborovat s ostatnim. Nic jednoduzsiho opravdu neni. Leda zavolat servis,ale to bys sem asi nic nepsal.

kuba

merici techniku mam aj ja,vsecky tp signal 90,kvalita 75. Ale hen ten h...,robi problem.

jozef84

A uz jsi zkusil ten jinej stroj? Jina cesta asi nebude.

kuba

josef84

Co to máš prosim tebe za měřící techniku, když ti to máže takové to údaje?
Jak ti chodí TP 12207V, jak 11856V, jak 12344H na Astře 23,5E?

Říkají ti něco pojmy QPSK a 8PSK a souvislosti s nimi?

Otázka zní následovně, kolik máš na TP 12109 hodnotu modulační chybovosti MER? Pokud tam nemáš alespoň 10,5dB, tak ti to hrát nebude.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra