![]() |
|
Nové programyTak se nám to lidičky rojíždí, televize Nova, Prima, Joj a markíza ohlásili nové kanály možná do konce roku. K tomu se přidává televize Stil, možná i televize Empatia a nově na přelom roku televize Pohoda. Pokud bych měl hovořit optimisticky, byla by to slušná porce nových neplacených programů, ale poslední dobou se ze mě stává skeptik, takže půlka z toho by bylo super:) |
milouch
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 85 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
Ubrat, a to hodně.Taky jsem pro. Americky dokumenty to je jak Posta pro tebe. Dozvis se jakou nohu pri chcani zveda pes, ktery se jmenuje tak a tak, kam sly decka do skolky, co dela sousedka co se jmenuje Amy, pak kameraman rozkyve kameru, aby nasimuloval zemetreseni a je konec. Sodoma komora velebnosti. Aspon vis, ze je nekdo mnohem blbejsi nez Ty, a jeste mu to nevadi a hraje si na Svetovyho Policajta. |
Judas
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Nové programychybí tomu příklad něčeho co se ti líbilo. nemusí to zrovna pocházet z USA a vůbec se nemusíš bát nic takovýho napsat. mně se třeba líbilo tohle (nejvíc dokumentů všeho druhu je na youtube):www.youtube.com/watch?v=R5agt1g8omU Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
@vortimondsi začal prvý...komunizmus tu nikdy nebol,kto ích v r.1946,47 volil a neskôr poslal k moci?má ích aj dnes ako jediný v EU cca 13% v parlamente..nevieš náhodou?kto ích nanútil Slovensku?Nabudúce s "komunizmom "bud opatrnejší alebo ho už radšej ani nespomínaj... |
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |