Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Programy z pozice 7W

Dobré ráno, nevíte někdo jaký je momentální příjem z této pozice u těchto programů:
- kanály ze skupiny Nile (např. Nile Sport, Nile Comedy ...
- Dream 2 a Dream 1
- Alhayat 1, 2, serial, movie ....
- Panorama, Panorama Comedy, Panorama Movie, ...
- Modern Sport, Modern Kora, ....
- Al Jazeera, .......
- Al Arabia
- Melody, Melody Aflam,....

Předělávám chalupu a právě jsem se vrátil a mám mail od zákazníka, že mu na OFF 270 cm v okolí Liberce tyto programy nejdou již nějaký čas. Máte to možnost někdo odzkoušet, nebo o tom něco víte? Budu to teď ještě hledat na NETU. Díka za INFO.

Ládys
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Programy z pozice 7W

Treba upresniť-nemá signál?Ak má signál a programy nejdú,tak buď sa presunuli ,alebo prestali vysielať. http://www.flysat.com/nilesat.php
Programy z Nilu 101,2 a Atl.birdu ti môžem overiť,lepšie by bolo pridať frekvencie,aj keď niektoré sú mi povedomé ...
Ide mu na tom Nilesat 201?

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

marval450 + ostatni

Jdou mu jdou jen ty silnejsi stanice. Ty ktere ma predplacene mu ale nejdou. Je na nich slaby nebo zadny signal. jeste nez jsem usnul tak jsem kouknul na NET.Bylo tam nejake premisteni stanic ale pak jsem usnul.Od 7h jsem zase na chalupe se zednikama a tak to hleddam a pisu na mobilu a to jde strasne blbe. Kluci nemuzete to nekdo vyzkouset nebo poradit zda se ty programy daji u nas jeste chytat? zavolam Jirkovi z jablonce ale myslim ze on 7W nechyta. Diky vsem za INFO a omluvte preklepy.

Ládys
Registrace: 1/2006

RE: Programy z pozice 7W

som to v rýchlosti popozeral:
Panorama com.movie ide
melody,aflam ide
alhalyat1 ide
modern sport ide
Nile Comedy nejde-slabý signál,ale moc nechýba-je tu dosť zamračené...
ostatné som bud prehliadol,alebo nemám naskenované...
Zilina off 180

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra