![]() |
|
Jaký modul pro TNT Sat FranceSháním modul ve kterém by mi fungovala karta TNT Sat France. Nemáte s tím někdo zkušenosti??? |
avdigital
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Jaký modul pro TNT Sat FranceTNT SAT karta chodí v Diablu verze 2.3 otázka jestli fungujou HD programy. a odpověď je, že nejspíš nefungujou :))) bohuželVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Jaký modul pro TNT Sat Francecelkově u těch francouzů musíš počítat s tím, že kódování se neustále upravuje a vyvíjí. takže existuje jenom jedno ideální řešení a to je ten jejich přijímač. protože s modulem se moc nepočítá. ale existuje alternativa (platforma BIS). tam se s modulem počítá, ale zase to není bez poplatků. je to placená televize, která umožňuje přijímat i neplacený programy (včetně HD) na pozici 5W napříkladVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Jaký modul pro TNT Sat FranceA co modul VIACCESS??? V tom by ta karta nefungovala??? HD programy nepotřebuji, stačí mi SD. |
avdigital
![]() |
|
RE: Jaký modul pro TNT Sat Francene, v tom by nefungovala. protože tam se používá něco jako má HD Plus Německo. to znamená není to párování, ale je to podobný. karta není spárovaná s konkrétním boxem, ale funguje (jako) jenom v oficiálních boxech. ale to Diablo to řeší, stejně jako u HD plus to řeší hned několik neoficiálních modulů.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Jaký modul pro TNT Sat Francesamozřejmě taky se dá použít linux přijímač. tam to chodí v UNI čtečce, v EMU (!) a jednak na share. na co ale potřebuješ potom karty? to mě vždycky překvapuje jak někdo řeší s linux přijímačem nějaký karty.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Jaký modul pro TNT Sat FranceDěkuji za radu.Moc mi to pomohlo. Protože jsem chtěl původně objednat modul VIACCESS. Takže už vím že jedině diablo R^ |
avdigital
![]() |
|
RE: Jaký modul pro TNT Sat Franceoficiální viaccess modul ani náhodou. a co se týče toho diabla, nemysli si, že je to nějaký v pohodě a bez problémů. já se ti podívám jak to vypadá aktuálněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Jaký modul pro TNT Sat Francejo. mělo by to fungovat. diablo 2.3 + poslední underworld náplň. je to bez HD programů jak už jsem psal.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Jaký modul pro TNT Sat FranceV diable ti to nepojde spolahlivo,niektoré prijímače s uni čítačkami ju zoberú vrátane HD programov,napr.Optibox Panthera,Aligator. |
patrikcoac
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Jaký modul pro TNT Sat Francea nebo Edision Argus myslím. ten se doporučuje hodně v poslední době. jsou to vynikající přijímače za tu cenu. dobrá podporaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |