![]() |
|
Technisat DIGIT Sat 1 (arena)Chtěl jsem se vás zeptat jestli někdo neví nebo nemá nový sw.pro fukčnost ICE karet skylink.Skoušel jsem ten nový SW.stáhnout ze satelitu a prostě to není možný.Objeví se nový SW. tak dám aktualizovat příjímač začne,ale asi tak po 30 minutách se vypne a naskočí na info že je nový řídíci program tak to znovu potvrdí a zas to sami.Skoušel jsem omko tam není pro tento typ nebo orig.stránky techniSat také ne tak,už neví jak ho tam dostat nebo najít na nějakých stránkách pokud vůbec je na satelitu je,ale nejde stáhnout.Tak poud má někdo zkušenost s touto verzi příjímače tak prosím poraďte děkuji. |
Mihajl
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT Sat 1 (arena)Zřejmě tento přijímač nebyl určen pro český trh, jak už sám název napovídá (Arena). Na OMKU je uveden DIGIT Sat2 jako verze určena pro Čechy a verze, která teprve čeká na opravu Firmwaru. Na stránkách Technisatu ani slůvko o změně, takže to mají jen přes satelit jako všechny německé verze. Zkus si zavolat do OMKA, snad ti řeknou lepší zprávu než já.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT Sat 1 (arena)Do omka se dovolat to je trochu problém ale ten příjímač právě byl kupovaný z omka má i blombu omko no budu to zkoušet snad se tam dovolám jinak díky za odpověď. |
Mihajl
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT Sat 1 (arena)Clouseau :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
![]() |