![]() |
|
freeSATTeď sem tam volal na jejich zákaznickou linku a pěkně mě odbyli :O Sem jejich zákazníkem 10let,platím 695Kč,chtěl sem přejít na freeSAT medium za 299Kč,a dát si to i na druhou tv,a prý to nejde,jde to jen u nových zákazníků.Tak sem jim pohrozil výpovědí,tak mi řekli že mě přepojí na toho kdo to má na starosti,asi 5 minutách mi bylo sděleno,že na mě nemají čas,že mají hodně práce.A že mi zavolají oni .Tak to sem teda zvědav. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 681 |
![]() |
|
Okamžitěbych na tvém místě poslal písemnou výpověd pro jistotu doporučeně. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
freeSAT"Pekný" prístup po 10.rokoch Rv |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
freeSATTak ještě počkám do zítřka jestli sami nezavolají,tak jak mi bylo slíbeno.a pak jim ještě jednou zkusím zavolat.Pokud ani to nepomůže,tak asi fakt jim pošlu tu výpověď. |
dawis77
![]() |
|
Pošliji rovnou a uvidíš,že se ledy pohnou.A kdyby ne tak potom budeš přeci ten jejich vytoužený nový zákazník se všema výhodama ne? ;) |
hobo
![]() |
|
RE: freeSATAsi si nahánajú vlastné kšefty. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
Pošlihobo kdybych věděl jak na to :))) |
dawis77
![]() |
|
Jakoposlat tu výpověd?No přeci na jejich velesídlo a jedna věta-ruším smlouvu-číslo-o dodávce služeb ;) |
hobo
![]() |
|
RE:je na jejich stránkách nějaký formulář ke stažení? |
dawis77
![]() |
|
Nicnehledej a vem kus papíru a tužku a piš ;)Akorát to pošli doporučeně a hotovo.Oni se ti potom na 99% ozvou. |
hobo
![]() |
|
RE: freeSATformulář. napiš jim to jako dopis z letního tábora. to platí. normálně jim napíšeš vlastními slovy, že vypovídáš tímto smlouvu a přidáš k tomu nějaký data. číslo smlouvy, číslo karty, adresu a tak.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: freeSATZiadost: Ziadam zrusit sluzbu upc direct cislo karty meno zakaznika vsetko datumja som posielal pred 10 rokmy a 3 mesiace boli na na vypovedanie zmluvy s upc a muselo byt potvrdene upc ze akceptuju moju ziadost a napisali datum kedy mozem vratit parabolu, prijmac, kartu, konvertor, koxial ;) Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: freeSATmne skoncila viazanost a akosi som presvihol datum, zlakol som ze budem platit plnu cenu tak som im volal a povedali mi ze budem platit 9€ aj mimo viazanosti. tak neni o com |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: freeSATpřesně tak jak se zmíníš o výpovědi tak ti během tří dní zavolají.já to píšu přes net. |
kuchta
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
Nepišžádnou žádost to je nesmysl co ti tady radí.Prostě ruším smlouvu jak sem ti to napsal nahoře.Stačí číslo smlouvy kterou rušíš a hotovo jednou větou-podpis datum a naschle ;) |
hobo
![]() |
|
RE: freeSATmně tenkrát napařili ihned po uplynutí 12 měsíců plnou cenu. ale tou dobou už ta smlouva byla jakoby zrušená, ale protože vždycky musí doběhnout 12 těch jejich účtovacích období (nikoliv 365 dní), tak to poslední vyúčtování bylo dost drahý. přitom už mě to nebavilo po 5-ti dnech, ta kvalita tenkrát na 19e se nedala moc dlouho vydržet.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE:Freesat by UPC DirectMoja rada znie:Zruš s nimi zmluvu napríklad ku dňu 31.10.2011 a potom v mesiaci november/listopad si požiadaj o novú akciovú zmluvu na Freesat by UPC Direct za 299.-czk mesačne + ešte aj na ten 2.prijmač. Inak to nejde aj môj kamoš s tým tak vybabral. Proste UPC Direct je odkázaný na tie vstupné a aktivačné poplatky,poplatky za kuriera a podobne. Ked ti to za to stojí urob to tak. Ak má š ešte tu ich pôvodnú parabolu tak tú ti nechajú im ide len o STB a karty. A pošlú ti možno už aj IRDETO karty freesat. |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
dawis77Potom ako Ti skončí oficialná zmluva tak ti ten kto Ta príde odpojit,sám Ti navrhne že sa to dá aj ináč. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: freeSATPre obdobny pristup k zakaznikovi som od UPC definitivne odisiel.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
Pánovénevím jak to chodí u vás na Slovensku,ale tady to funguje uplně jinak.Nikdo nechodí nic odpojovat a nikdo si neurčuje datum ukončení smlouvy nebot nám napaří stejně měsíc navíc at výpověd obdrží 2 dne v měsíci nebo 30 den.Prostě měsíc navíc a hotovo.Takže stačí ruším smlouvu dnem doručení a oni už si to podle sebe upraví ;) |
hobo
![]() |
|
RE: freeSATdriv stacilo pohrozit ze ukocis smlouvu,hned daly slevu a druha karta tusim sla ziskat za 100kc/m.momentalni stav mi znam nenita sleva byla dost vyrazna nejak do 300kc/m rodina dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
ale vsak t oToje o uupiicii zname, tento pristup k zakaznikom, a vidim za FeeSat nic nezmenil!Ja som bol detto X rokov, aj spokojny, ale tak ako pises po akciach, pistupne uz ziadne vyhody len platil cez 25juro na koruny este... Tiez som chcel ze "dajte" ved budem dalej platit, byt zaviazany, len mensiu sumu by rad ako novi zakaznici. Lamal som ich 3 mes a Nie, tak som to vypovedal! (a kedze taky pristup, tak nepokracoval) Keby vtedy sa zachovaju ustretovo, maju ma dodnes, ale tak ked lepsie tak-to... Aby to bolo fer, ze vraj a u vas v CR je to viac bezne, uz ked to vypovedas, Potom ti zavolaju a budu lanarit naspat za lepsich podmienok... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: freeSATkrikri, ne ne, nevim sice s kym si telefonoval, ale u nas na slovensku to funguje dlhodobo inac. Staci sledovat kedy ti konci viazanost a zavolat im, ze sa chces zaviazat na dalsie dva roky a pokracujes v akciovych platbach dalej. Ja uz viac ako 6 rokov neplatim viac ako 15 eur za zaklad a balik plusSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
ceny sa znizilibolo to asi 3-4 roky nazad, mal som najprv svoj prijimac rocnu predplatenu kartu, potom som siel do mesacneho pausalu, kedze sa mi pocas roka pokazil moj prijimac som im volal ze beriem ich prijimac a ze teda som ok ist do (predlzenia) viazanosti.Ze neda sa; darmo som vysvetloval ze skoro 2 roky vlastny prijimac, plus karta, takze som bol hadam dobry (lepsi?) zakaznik. To uz ale bol signal pre mna skoncit pri konci viazanosti. Prislo zlacnenie ako teraz, vtedy mensie, tak som sa znova ozval ze pokracoval by som ak pristroj, ak cena ako pre noveho. Pristroj mi poslali aj s viazanostou, ale cenu mi nechali ako nie novemu a to uz bolo na mna prilis... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: freeSATjj, divne. Ja som s tym nikdy problem nemal. Po prvych 2 rokoch uzivania sluzby som to riesil tak, ze som dal cca 2 mesiace pred koncom viazanosti vypoved a niektora zo slecien sa mi neskor ozvala, ci nechcem pokracovat s povodnou cenou a ze staci ked sa opat na 2 roky zaviazem. Moja odpoved bola kladna a hned som sa aj spytal ci to opat po dvoch rokoch musim riesit vypovedou alebo staci zavolat, ze chcem predlzit viazanost. Kocka ma ubezpecila, ze staci predlzit viazanost a tak to aj vzdy tak odvtedy robimSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
![]() |