Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS+SKYlink

pořádájí spol.akci pro prodejce 27-28.11/konk.web/,a jde to rychleji než jsem čekal !!!/je k tomu trochu mlhy/ :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS+SKYlink

ani ne tak mlhy jako spíš se tam přímo píše, že tahle společná akce je pouze prvním logickým krokem. 27.-28.10.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

CS LINK and SKYLINK

Zdravím,

Obě platformy se dřív nebo později
jistě logicky sloučí. Do budoucna není
důvod, proč by měli existovat dvě služby,
které by měli v nabídce de facto stejnou
programovou nabídku, ať už jde o SD
či HD kanály!

(@info)

ORBITAL
Registrace: 10/2007

ceny se uz srovnaly

rj45
Registrace: 6/2007

jistě. ALE co znamená to do budoucna. nejspíš někdy touhle dobou v příštím roce možná. a je to v pořádku. když si někdo koupil kartu cslink, tak asi ne kvůli placeným HD nebo kvůli Markíze HD. hraje se na to, že abonent cslinku neodolá a koupí si za plnou cenu kartu skylink.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

jestli je to jak píšu tak největší frajeřinu udělal ten, kdo využil té nedávné akce a vyměnil svojí skylink kartu za cslink :laughing:

vortimond

Proč by si abonent CS Linku kupoval kartu Skylinku? To spíš naopak, a to kvůli Primě HD, čemuž bohužel hodně lidí věří. Samozřejmě se bavíme o neplaceným základu.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Větší frajeřina byla, když kartu Skylinku vyměnil za kačku za CS Link a pak ještě udělal Výměnu u Skylinku :)))

Pitomec

a samozřejmě můžeme spekulovat o tom, že už v tý době se vědělo kdo bude novým majitelem Skylinku. to by vrhalo neblahé světlo na baviče Izera :laughing:

vortimond

No já to

risknul,neb p.glisnik mi tak pocuchal nerv.soustavu,že modrá skylink mi hořela v ruce,ale irdeto jede,gital taky,pseudo HD mě nebere,úsměv na tváři !!! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

no třeba to bude úplně jinak. já mám rád konspirační teorie. ale každým dnem je to pravděpodobnější

vortimond

Pravděpodobný nebo téměř jistý je leda to, že se bude snažit majitel z toho vytřískat co nejvíc. A když to nepůjde se dvěma kartama, tak to možná spojí do jednoho balíku.

Pitomec

Mal som pocit, ze novy majitel necha dvoch kohutov na jednom smetisku sutazit urcitu dobu a tomu, ktoremu sa bude lepsie darit ( kreativnejsiemu-perspektivnejsiemu) zveri vladu nad spojenym kralovstvom.

Ozaj mimo temu: U nas pada vlada, zelajte si nieco!
:8)

Peep
Registrace: 10/2010

želám

Vám lepší,než ten náš slepenec v.o.l.ů R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

já si myslím, že to není vůbec mimo téma. protože když slovensko časem vystoupí z EU (a potom i ČR, u nás to schvaluje asi 90% lidí), tak ta dvoumiliardová investice Holanďanů se ukáže jako krajně pochybná :laughing:

vortimond

z EU nevystupime..vyhodia nas odtial..vratime sa ku korune..a budeme obchodovat s kubou a ruskom...ti nam budu platit ropou...napokon sa pripojime k rusku tesne po tom ako to spravi bielorusko a ukrajina..oprasime aspon azbuku. zdar molodci :sly:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

A já jsem v Blesku četnul, že po sloučení to koupí UPC. :)
To je ale (_!_).

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra