![]() |
|
CS+SKYlinkpořádájí spol.akci pro prodejce 27-28.11/konk.web/,a jde to rychleji než jsem čekal !!!/je k tomu trochu mlhy/ :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: CS+SKYlinkani ne tak mlhy jako spíš se tam přímo píše, že tahle společná akce je pouze prvním logickým krokem. 27.-28.10.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
CS LINK and SKYLINKZdravím,Obě platformy se dřív nebo později jistě logicky sloučí. Do budoucna není důvod, proč by měli existovat dvě služby, které by měli v nabídce de facto stejnou programovou nabídku, ať už jde o SD či HD kanály! (@info) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
RE: CS+SKYlinkceny se uz srovnaly |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: CS+SKYlinkjistě. ALE co znamená to do budoucna. nejspíš někdy touhle dobou v příštím roce možná. a je to v pořádku. když si někdo koupil kartu cslink, tak asi ne kvůli placeným HD nebo kvůli Markíze HD. hraje se na to, že abonent cslinku neodolá a koupí si za plnou cenu kartu skylink.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: CS+SKYlinkjestli je to jak píšu tak největší frajeřinu udělal ten, kdo využil té nedávné akce a vyměnil svojí skylink kartu za cslink :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: CS+SKYlinkProč by si abonent CS Linku kupoval kartu Skylinku? To spíš naopak, a to kvůli Primě HD, čemuž bohužel hodně lidí věří. Samozřejmě se bavíme o neplaceným základu. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: CS+SKYlinkVětší frajeřina byla, když kartu Skylinku vyměnil za kačku za CS Link a pak ještě udělal Výměnu u Skylinku :))) |
Pitomec
![]() |
|
RE: CS+SKYlinka samozřejmě můžeme spekulovat o tom, že už v tý době se vědělo kdo bude novým majitelem Skylinku. to by vrhalo neblahé světlo na baviče Izera :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
No já torisknul,neb p.glisnik mi tak pocuchal nerv.soustavu,že modrá skylink mi hořela v ruce,ale irdeto jede,gital taky,pseudo HD mě nebere,úsměv na tváři !!! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: CS+SKYlinkno třeba to bude úplně jinak. já mám rád konspirační teorie. ale každým dnem je to pravděpodobnějšíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: CS+SKYlinkPravděpodobný nebo téměř jistý je leda to, že se bude snažit majitel z toho vytřískat co nejvíc. A když to nepůjde se dvěma kartama, tak to možná spojí do jednoho balíku. |
Pitomec
![]() |
|
RE: CS+SKYlinkMal som pocit, ze novy majitel necha dvoch kohutov na jednom smetisku sutazit urcitu dobu a tomu, ktoremu sa bude lepsie darit ( kreativnejsiemu-perspektivnejsiemu) zveri vladu nad spojenym kralovstvom.Ozaj mimo temu: U nas pada vlada, zelajte si nieco! :8) |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
želámVám lepší,než ten náš slepenec v.o.l.ů R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: CS+SKYlinkjá si myslím, že to není vůbec mimo téma. protože když slovensko časem vystoupí z EU (a potom i ČR, u nás to schvaluje asi 90% lidí), tak ta dvoumiliardová investice Holanďanů se ukáže jako krajně pochybná :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: CS+SKYlinkz EU nevystupime..vyhodia nas odtial..vratime sa ku korune..a budeme obchodovat s kubou a ruskom...ti nam budu platit ropou...napokon sa pripojime k rusku tesne po tom ako to spravi bielorusko a ukrajina..oprasime aspon azbuku. zdar molodci :sly:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: CS+SKYlinkA já jsem v Blesku četnul, že po sloučení to koupí UPC. :)To je ale (_!_). VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
![]() |