Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Výměna

Ma smysl kupovat kartu Vymena? Mam asi rok starou kartu a mam strach ze kdyz koupim vymenu pak se s CSlinkem spoji tak bude zase jina karta a porad dokola!! Myslim si ze ti co to nevymeni (a bude jich dost) tak Skylink nedovoli aby prisel o zakazniky a bude delat akce i pristi rok!

Spy
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Výměna

ano má to zmysel lebo ak pridajú nove tv od cslink tak len na ice a irdeto potom si budeš hlavu plískat ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Záleží ale také do čeho chceš tu ICE strkat že.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

ICE

Já jeden Kryplworks vyměnil za ICE, a druhý zatím nechávám, abych pokryl případné poplatky za volné nové programy( viz historie s Novou,Primou,Slováky,Novou HD).Připadá mi totiž nějak, že Skylink na to tak trochu hraje, naláká zákazníky na akci výměna s bonusem,čímž se zbaví spousty Kryplworks karet, a pak přidá něco za poplatek, aby se jim vrátilo to, co jakoby ztratil na výměně s bonusem.Ikdyž asi na akci výměna určitě nic netratí. Předpalatitelé balíčků je asi živí dostatečně.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Dávno tu bolo spomínané a nie raz,má význam robiť výmenu tým,ktorí si niečo priplácajú.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas

jerry

si sám proti sebe:
píšeš - výměna s bonusem, kde SkyLink naláká zákazníky a zbaví se spousty CRw karet. A pak jim to spoplatní.
Takže s ICE budeš mať možnosť buď si zapltíš spoplatnený balík alebo zostaneš so základom

ak si necháš CRW nebudeš mať časom nič. Bonus prešvihneš teraz a nové balíky a aj nové HD voľné programy na CRW mať nebudeš.
Keďže CS a SKY sú jeden nehrozí, že by CS podliezol ponuku a nechal niečo nové v CRW.
Toť môj subjektívny názor.
Pokiaľ niečo prevádzkuješ na čierno, má význam sa držať CRW pokiaľ to bludný holanďan nezhasne. Pokiaľ máš všetko na bielo je blbosť šetriť niekde v kútiku kartu, ktorá bude vhodná len na zimu do auta.

Dagy2
Registrace: 11/2010

nie je sa kde ponahlat, skylink sa chce podla moznosti co najlacnejsie zbavit cw a tak tie akcie budu furt dookola

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Dagy2

Akcia karta vymena ICE s bonusom, nebude posledna este do konca roku 2012 bude 3x

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

jo a medzi kartami cw skylink a cslink je jeden zasadny rozdiel, u cslinku na rozdiel od skylinku emu nehrozi, kedze stale slapu na default op a nepouzivaju otvorene DB10 v ecm
Cslink sa teda nejak surne do vymeny hrnut nemusi a aj v suvislosti s pridavanim novych kanalov je celkom ina situacia ako u skylinku. Casom ale uvidime co tato "fuzia" prinesie

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Synci to je napinave jak byk,nakonec neni to v sazkovych kancelarich?Na rozdil od kampane BESIP (myslim nemyslis/zaplatis) doporucuji nemusis/nemen:)

hdpe
Registrace: 11/2007

hdpe

ke spotům BESIP: moc mě pobvilo, jak Filip Renč v tisku popisoval, jak ho naplnovala práce na těchto spotech a pak jsem ho drzhý den viděl v Mirošovicích na pumpě zlitýho jak carského důstojníka, jak sedá do auta. Pak asi po měsící někde ožralej naboural a ujel... ;)

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Tak to je vysmech doby

Kdyz jsme u karet vymena (proti ktere jsem tolik zaujaty),tak prosim znale o informaci,kdyz neni na karte NOVA a Slovenske programy (tusim to stalo kdysi 490,- Kc),pak na karte Vymena taky nebudou?Muze se v tomto pripade vyuzit bonus?Nebo tam budou automaticky a bonus se da vyuzit na placene programy?
Diky

hdpe
Registrace: 11/2007

Budou tam automaticky :8)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

hdpe

a ešte budeš môcť aj použiť bonus.
Takže nemeň, vykašli na pětistovku! :)))

Dagy2

Já jsem vyměnil a to proto : ICE karta jsou vlastně 2 karty v jednom CRW a IRDETO,pak už nemusej mít ICE ale jen Irdeto na výměnu.A jak je známo tak Irdeto v CRW nejde tzn.koupit nový stroj....a ten vyjde o dost dráž než ta výměna a ještě prachy vrátěj...600 kč na vánoce jako předplatný se bere...

Cucerak
Registrace: 3/2008

Ja som vymenil teraz hlavne kvolu Markize HD, cize je toskoro vsetko prepocet, ale na 107 plazme je to poznat a tych 24€ urcite na Vianoce vyuzijem + este aj terajsich 20 dni kym zaregistrujem novu kartu. :-/

k111
Registrace: 11/2009

tak pre markízu to istotne meniť netreba i v SD má takmer najvyšší bitrat a tých ozaj natív progr. je tam ako šafránu a keby si sa neponáhľal s registráciou tak ti pôjde oveľa dlkšie

Duzu
Registrace: 7/2005

Duzu

No podla mojho STB Informatívne ,má markíza + Doma 1,3 Mbyte/s a šecke ostatné kanáli STV ,Joj atd ,4,5 ??? tak jak to je. Rv

PISTOK153

pistok

Mbyte/s ???

davidkriz
Registrace: 8/2009

davidkriz

toť STB to tak píše ,tak to píšem už automaticky tak ,nejak som si na to zvykol.

PISTOK153

kúpit Výmenu..?

Ja mám ešte TT kartu registrovanú v Čechách.Keby som kúpil kartu Výmena a potom ju zaregistroval..Tak by mi prepísalo programy z TT karty..napr.ČT4? Alebo mi zapísalo programy zo slovenského Skylinku? Bývam na Slovensku a TT kartu ešte nemám zaregistrovanú na Slovensku..Dík za odpovede..

Aďo4
Registrace: 10/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra