Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

OTA přes satelit

Nemám žádné zkušenosti se stahovánínm firmware přes satelit. U přijímače TECHNIBOX SIR jsem vyhladal možnost stažení OTA přes ASTRA 19,2 na pozici 12 670 V, 22 000, 5/6. Stačí pouze frekvenci nainstalovat nebo se musí ještě něco udělat navíc? Díky za rady.

leošek
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OTA přes satelit

Musíš aktualizaci spustit v menu.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

leošek: A k čemu to potřebuješ? Jestli jenom tak z dlouhý chvíli nebo abys byl IN, tak si ušetři námahu. A pokud ten přijímač nefunguje, tak reklamace.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Má pravdu, že zatím k ničemu, ale až bude třeba, tak chci vědět, jak na to.

leošek

Až bude SKUTEČNĚ potřeba, tak se návod najde všude na webu.

Pitomec

Díky, ale že jsou cesty nevyspytatelné a strastiplné dokazuje můj případ se spuštěním motoru.Dopisoval jsem si také tady, poslouchal rady, měl jsem doma odborníky teprve včera po měsíci se mně podařilo motor rozjet a stačilo takl málo: v menu někde vzadu zrušit limity pro otáčení motoru a ejhle , závada odstraněna.Proto můj dotaz na firmware.

leošek

Ale to s motorem řešíš problém, který nastal. V případě firmware žádný problém není, takže ani není důvod shánět jeho aktualizaci. Navíc firmware se aktualizuje až v momentě, kdy si zjistíš co novýho to přinese a hlavně taky co to event. může odnést, protože někdy (a bohužel nezřídka) se stává, že nová verze něco opraví a naopak zase něco zhorší.

Pitomec

Co To Je - Technibox SIR ?????? :ogre: :)

CES
Registrace: 4/2007

komentář

To si "FI" Technisat chrání záda, už konečně,za paskvil "SIR" - Technibox = Dizipa , je to umatlanina. V-l, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kdo si to koupil !!!!!! :))) R^

CES

RE: komentář CES

Tady zase někdo píše něco o čem toho moc neví. :crying:
Technibox SIR se nerovná Dizipia, ale Mototech. Jestli je pro něho OTA, záleží na jeho aktuálním firmware. Pro přijímače z přelomu roku by OTA měla být na A3 12565 (kanály STV1, STV2, Markíza). Pro zkoušku jestli OTA funguje přepněte na program STV1, nebo Markíza a potom tlačítkem MENU vstupte do "Nastavení systému" a pokud je dostupný nový firmware, půjde kliknout na položku Aktualizace software.
BTW tento Technisat má alespoň kvalitně přeložené menu, nepíše "Není signál" při přepnutí z SD na HD, neseká se v něm karta v modulech(momentálně všech IRDETO) atd.(ne jako ty paskvily S1, ISIO S1 a Digicorder na ktrých si můžete prohlížet německý internet, ale ani všude obsažený Flash v nich nefunguje). Tak opravdu nevím co je větší paskvil...

nendez
Registrace: 6/2009

nendez

Ty sis ho koupli - že ???. Jinak cca 1,5 roku zde na na zpět Parabole, admini co se """ SIRA """ zastávali - že to je Technisat - po zjištění, že to je "" umatlanina "" a to potvzaná - viz zastáním - adminů "" Omko "" - POVRZENO - je to -DIZIPA - licence - si dali sami a OK satisfakcií - BANÁNA - to samé s ARIVOU 200. R^ :) :))) :laughing: Kozy

CES

RE: komentář CES

SIR jsem si nekoupil, jenom o něm vím asi víc něž ty. To, že to má stejné menu neznamená, že je to stejný přijímač jako Dizipia. SIR byl navíc certifikovaný podle nových specifikací IRDETO, jenom si to Technisat pokazil tím, že dodal na trh první várku s totálně neodladěným software.

nendez
Registrace: 6/2009

nendez

Jo souhlas, Technisat si to pokazil - a tvrdě - !!!!!, je to licenční PASKVIL - DIZIPA, dnes jsem byl svědkem reklamace - kus za kus !!!! R^ :)

CES

Díky za rady. Ce se týká přijímače SIR, mám ho půl roku a jsem velmi spokojen. Jednoduchost v ovládání , spolehlivost, perfektní obraz v HD i SD, přehledné EPG atd. Myslím si, že v cenové relaci kolem 3000 Kč, nekoupíš nic lepšího.

leošek

Spíš jsi chtěl napsat že nekoupíš nic horšího ;) ,

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra