Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

showbox s301 platinum

prosim vas mam showboxe s301 platinum doposud vsechno jelo s niceho nic prestali jet ostatni programy karta je cslink cryptoworks. karta byla rocni je zaplacena. dal jsem tam jiny sat a ten jede s kartou bez problemu. kdyz je tam showbox tak to pise neni signal a jede jen nova a nova cinema. kdyz vytahnu kartu a vyzkousim v jinem sat jde bez problemu. Chtel jsem prehrat soft protoze jsem cetl na abforu ze se ma prehrat a ono to uz nejde ani prehrat. jen to problikne a zadna zmena. soft tam 7june 2011. muzete mi poradit nebo dat odkaz na prehrati pres rs232. diky moc

gambus
Registrace: 6/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: showbox s301 platinum

jestli ti to při loadingu jen problikne, tak stopro pomůže vytáhnutí ze zásuvky 230V.

Jestli ti to píše "není signál", tak to nemá nic společného s kartou.

Prostě to vytáhni za chvíli ze zdi.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Chod na openboxforum.cz mas tam vsetky manualy, postupy aj fw, aj ked problem, ktory popisujes bude asi v niecom inom, ked na inom STB na tu istu parabolu a kartu vsjo ide....

golfLC
Registrace: 11/2007

ano myslel jsem ze je problem s kabelem ze neni signal. dam tam jiny sat a vsechno jede bez problemu.

gambus
Registrace: 6/2011

pri vymene STB si showbox vytiahol zo zasuvky? Ak ano, uz ho len skus pripojit, ako Ti radil Saxon

golfLC
Registrace: 11/2007

gambus, Saxon

Přesně tohle se mi stalo snad před včerejškem. Kupodivu jely snad dva programy - Nova Cinema a ještě cosi a u ostatních žádný signál. Ani na jiných družicích přes diseq relé. Vypnutí kolébkovým vypínačem vzadu zabralo R^ .

gaston
Registrace: 1/2006

Tyhle přijímače toto prostě dělaji, jinak jim ale nelze nic vytknout.
Pochpitelně krom absence CI, ale je tu model 500.

Jako montér ocenuji USB rozhraní, spolehlivý chod PVR, vyhovující FW, slušný setting editor, korektní EPG, RF modulátor a vynikající poměr výkon/cena.

Řekl bych, že celkem solidní nástupce famozního Openboxu X8xx

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

len keby fungovalo ciste irdeto :lookaround:

tomko
Registrace: 1/2006

no ved pozri kedy bol posledny fimware jeto skoda su to dobre primace ale podpora asi skoncila Rv

vili1
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra