![]() |
|
Humax Irdeto IRHD 5100SNedávno som si zaobstaral kartu free sat. Spočiatku, asi mesiac fungovalo všetko správne. V posledných asi 3 dňoch sa po spustení prijímača objaví hláška - vložte kartu... a tma. Určitý kanál naskočí až po prepínaní ďalších kanálov. Prosím poraďte mi ako problém riešiť. Ďakujem |
satelitt
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Humax Irdeto IRHD 5100Snačo kupuješ humika , ktory davno zaspali vývoj |
Miro74
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Humax Irdeto IRHD 5100SJá ho mám s kartou Výměna, a jede mi vše jak má. Jen zvuk je někdy v HD přes HDMI slabší, hlavně na HBO a Cinemaxu. A zatím stále nejede LAN propojení. |
monikash
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: Humax Irdeto IRHD 5100SLAN a dalsi bude funkcni v brzke dobe.Holt kdyz se udela kvalitni HW a vyvoj se resi trosku jinak, trva to dele. Velke zpozdeni je take ze strany schvalovani u Irdeta. Na druhe strane je to snad jediny sroj, kdy i s prvni verzi FW bylo vse vicemene funkcni. Pokud pise tuhle zpravu, tak nejspis nevidi kartu. Zkontroluj v menu, co to pise u karty za zpravu v pripade, ze nejde a pak se da neco resit. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
myslím že novy SW už měl být tak před půl rokempokud se nepletu. |
kolop
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
Téma: Humax Irdeto IRHD 5100SSom tiez bez problemov /karta vymena/ dufam ze sw bude len je otazka ze kedy.Mozno do vianoc,ale moc tomu neverim. |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
![]() |