, sekce: Skylink |
|
Kúpiť kartu VýmenaJa mám ešte TT kartu registrovanú v Čechách.Keby som kúpil kartu Výmena a potom ju zaregistroval..Tak by mi prepísalo programy z TT karty? Alebo mi zapísalo programy zo slovenského Skylinku? Bývam na Slovensku a TT kartu ešte nemám zaregistrovanú na Slovensku..Dík za odpovede.. |
Aďo4
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 3 |
|
|
RE: Kúpiť kartu VýmenaNa vymene ide komplet neplatena ponuka.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
|
|
RE: Kúpiť kartu VýmenaTo viem,ale neviem,či to bude Slovenská neplatená ponuka programov alebo Česká...napr. aj ČT4.. |
Aďo4
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 3 |
|
|
RE: Kúpiť kartu VýmenaCo máš na doterajšej karte to sa Ti prepíše na kartu výmena! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
|
|
RE: Kúpiť kartu VýmenaJak mi sdelili kolegove,zakoupenim karty vymena automaticky ziskavas balicek GRATIS (co tam je si zjisti):). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Kúpiť kartu VýmenaPo registraci karty Skylink VÝMĚNA dojde automaticky k deaktivaci původní karty CryptoWorks. Programy původní karty, včetně placených, budou převedeny na novou kartu Skylink VÝMĚNA. Uživatel tak o žádné programy nepřijde naopak získá aktuální nabídku GRATIS vč. programů Nova HD, Nova, Nova Cinema a slovenských programů pokud je na původní kartě neměl.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
|
|
RE: Kúpiť kartu VýmenaKarta Výměna kopíruje stav původní karty, takže pokud je TT registrovaná na CZ region, pak i Výměna bude s nabídkou CZ. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
|
|
RE: Kúpiť kartu VýmenaNo neviem neviem, ale s programami STV1, STV2 mám takéto skúsenostim s takou istou T-T kartou. Pri všetkých ostatných programoch (mimi prenosov Formuly 1) mi idú normálne , bez problémov a obmedzenia všetky slovenské programy. No keď chcem pozerať prenos z F1, ktorý je vysielaný buď na STV1 či STV2 tak mi oznamuje, že program je kódovaný.Tak potom musím F1 pozerať na Prime či Nove, no bohužiaľ s prerušovaním častých reklám a bez tlačovky po skončení.TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
|
|
Regionalizace po výměněfor antonius:zatímco u karet registrované před tuším říjnem 2008(s datem si nejsem zcela jist)nelze provést změnu registrace či uživatele karty, tak po použití karty "výměna" už toto lze. Zamněstnanci Skylink v tomto směru nejsou zcela kovaní a zpočátku operátorka změnu u karet "výměna" nechtěla provést, po několika e-mailech s reklamací se do sporu vložil nadřízený oné pracovnice a změnu s omluvou na neznalost pracovnice okamžite provedl. Třeba jen na tom trvat :8) |
havana71
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 6 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|