Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kúpiť kartu Výmena

Ja mám ešte TT kartu registrovanú v Čechách.Keby som kúpil kartu Výmena a potom ju zaregistroval..Tak by mi prepísalo programy z TT karty? Alebo mi zapísalo programy zo slovenského Skylinku? Bývam na Slovensku a TT kartu ešte nemám zaregistrovanú na Slovensku..Dík za odpovede..

Aďo4
Registrace: 10/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kúpiť kartu Výmena

Na vymene ide komplet neplatena ponuka.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

To viem,ale neviem,či to bude Slovenská neplatená ponuka programov alebo Česká...napr. aj ČT4..

Aďo4
Registrace: 10/2011

Co máš na doterajšej karte to sa Ti prepíše na kartu výmena!

puder
Registrace: 5/2008

Jak mi sdelili kolegove,zakoupenim karty vymena automaticky ziskavas balicek GRATIS (co tam je si zjisti):).

hdpe
Registrace: 11/2007

Po registraci karty Skylink VÝMĚNA dojde automaticky k deaktivaci původní karty CryptoWorks. Programy původní karty, včetně placených, budou převedeny na novou kartu Skylink VÝMĚNA. Uživatel tak o žádné programy nepřijde naopak získá aktuální nabídku GRATIS vč. programů Nova HD, Nova, Nova Cinema a slovenských programů pokud je na původní kartě neměl.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Karta Výměna kopíruje stav původní karty, takže pokud je TT registrovaná na CZ region, pak i Výměna bude s nabídkou CZ.

dvb.cz
Registrace: 1/2006

No neviem neviem, ale s programami STV1, STV2 mám takéto skúsenostim s takou istou T-T kartou. Pri všetkých ostatných programoch (mimi prenosov Formuly 1) mi idú normálne , bez problémov a obmedzenia všetky slovenské programy. No keď chcem pozerať prenos z F1, ktorý je vysielaný buď na STV1 či STV2 tak mi oznamuje, že program je kódovaný.Tak potom musím F1 pozerať na Prime či Nove, no bohužiaľ s prerušovaním častých reklám a bez tlačovky po skončení.

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007

Regionalizace po výměně

for antonius:
zatímco u karet registrované před tuším říjnem 2008(s datem si nejsem zcela jist)nelze provést změnu registrace či uživatele karty, tak po použití karty "výměna" už toto lze. Zamněstnanci Skylink v tomto směru nejsou zcela kovaní a zpočátku operátorka změnu u karet "výměna" nechtěla provést, po několika e-mailech s reklamací se do sporu vložil nadřízený oné pracovnice a změnu s omluvou na neznalost pracovnice okamžite provedl. Třeba jen na tom trvat :8)

havana71
Registrace: 7/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra