Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Slovenské programy ve Skylinku

Ahoj jdou Vám slovenské programy ? Byl jsem u tchyně a od včerejška jí nejdou , jen TV3. Hledal jsem asi 4 dny nazpět tady na foru a nic jsem nenašel , Sám mám UPC takže jsem to nějak nesledoval. Dík za info popřípadě radu kde je chyba . Má jen základní nabídku a jinak jí vše jede.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Slovenské programy ve Skylinku

včera som riešil uvedený problém u jedných starších ľudí ktorý mali sky linkovu kartu 03436..... v topfielde 6000 cr.Nešli slov. programy iba české.Urobil som upgrade nového softu lebo im aj tak blikal displej, avšak programy aj tak nešli, dal som tovarenské nastevenie, znovu načítanie programov a nechal tuším na stv 1, za 5 minút všetko nabehlo.Avšak po výmene karty sa zopakoval problém znovu.Nechal som zopakovať postup s stv 1 a nabehlo zase samé.Dúfam že to už bude držať, lebo už som si myslel že je problém v karte.Karta totiž registrovaná na čecha. :-/

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

úplně zbytečně založené vlákno,které je o ničem,každopádně koukám že sem píše víc slováků než čechů to je tragédie

bojda
Registrace: 5/2009

tentokrát musím souhlasit z herym R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Za měsíc to tady začne znova k vůli joj + zápisy do 26.11.2011..

Fanyn
Registrace: 11/2007

Otcovi a dalším několika lidem (důchodcům) v jeho okolí to taky vypadlo. Pomohlo až zavolat na Skylink (nemá počítač). Říkali, že těch výpadků měli (v pátek) hodně. Všichni měli Topfielda 6000cr a "starou" kartu.

monikash
Registrace: 3/2009

Taktez nemam zapisky... :-((

dobry den, mam Fergusona 7900 a starou (cryptoworks only) skylink kartu, bohuzel ani me neprisly zapisy na kartu (ani po refreshi). Mam pocit ze problem se tu jiz v minulosti objevil viz. http://www.skylink.cz/web/structure/6.html?searchString=refresh&searchId=114 . Pouzivam UNI ctecku (coz je asi srajda polokompatibilnaja), myslite ze by se problem se zapisy odstranil kdybych si poridil znackovy dekoder do CI slotu? Dekuji vsem za pripadnou radu.

pmmmp
Registrace: 4/2008

Taktez nemam zapisky.

Včera ani po opakované refreši nic. Dnes hned po první re. do 1min. zápisy dorazily. To by mě zajímalo kde udělali soudruzi z NDR chybu. :-)

Cronos
Registrace: 2/2007

Hledám pomoc

Zdravím, mám kartu skylink - nejdou slov.progr. a kartu gital tam toho nejde víc, ale slovenký progr.jdou. Přístroje staré topfield 6000 (ten asi moc nefunguje) a ferguson 6900 (ten fungoval) - do nich nebyly dávány nové programy. Jelikož jsem starej, tak i když jsem si přečetl něco na foru,tak nevím proč něco funguje a něco ne. pochopil jsem, že mám staré krámy (křápy), ale na nové není.Karta gital č.04295 6427 4856 2 a karta sky 03436 8127 7732 7. Pokud by byl někdo ochoten se tím zabývat - možno i mail: blsa@centrum.cz

svede
Registrace: 10/2011

Nejjednodušší je zajít na kafe ke kamarádovi kterému to jde. Dáte kartu do jeho přijímače a není potřeba dělat nic, jen dopít to kafe.

visper
Registrace: 5/2008

to visper

Jestli je to tak jednoduchý, tak zkusím někoho najít. Všichni známí mají kabelovku. Dík za odpověď.

svede
Registrace: 10/2011

no zkusit to muzes, treba staci zajit do prodejny nebo k sousedovi,

ja mam jinej problem, zapisy na CRW karte mam, programy jedou, ale kdyz si vyjedu Entitlements z Cccam 221, tak je tam jako zapisy nikde nevidim, coim to je?

Hollys
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra