![]() |
|
Slovenské programy ve SkylinkuAhoj jdou Vám slovenské programy ? Byl jsem u tchyně a od včerejška jí nejdou , jen TV3. Hledal jsem asi 4 dny nazpět tady na foru a nic jsem nenašel , Sám mám UPC takže jsem to nějak nesledoval. Dík za info popřípadě radu kde je chyba . Má jen základní nabídku a jinak jí vše jede.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Slovenské programy ve Skylinkuvčera som riešil uvedený problém u jedných starších ľudí ktorý mali sky linkovu kartu 03436..... v topfielde 6000 cr.Nešli slov. programy iba české.Urobil som upgrade nového softu lebo im aj tak blikal displej, avšak programy aj tak nešli, dal som tovarenské nastevenie, znovu načítanie programov a nechal tuším na stv 1, za 5 minút všetko nabehlo.Avšak po výmene karty sa zopakoval problém znovu.Nechal som zopakovať postup s stv 1 a nabehlo zase samé.Dúfam že to už bude držať, lebo už som si myslel že je problém v karte.Karta totiž registrovaná na čecha. :-/3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Slovenské programy ve Skylinkuúplně zbytečně založené vlákno,které je o ničem,každopádně koukám že sem píše víc slováků než čechů to je tragédie |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Slovenské programy ve Skylinkutentokrát musím souhlasit z herym R^Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Slovenské programy ve SkylinkuZa měsíc to tady začne znova k vůli joj + zápisy do 26.11.2011.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 671 |
![]() |
|
RE: Slovenské programy ve SkylinkuOtcovi a dalším několika lidem (důchodcům) v jeho okolí to taky vypadlo. Pomohlo až zavolat na Skylink (nemá počítač). Říkali, že těch výpadků měli (v pátek) hodně. Všichni měli Topfielda 6000cr a "starou" kartu. |
monikash
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
Taktez nemam zapisky... :-((dobry den, mam Fergusona 7900 a starou (cryptoworks only) skylink kartu, bohuzel ani me neprisly zapisy na kartu (ani po refreshi). Mam pocit ze problem se tu jiz v minulosti objevil viz. http://www.skylink.cz/web/structure/6.html?searchString=refresh&searchId=114 . Pouzivam UNI ctecku (coz je asi srajda polokompatibilnaja), myslite ze by se problem se zapisy odstranil kdybych si poridil znackovy dekoder do CI slotu? Dekuji vsem za pripadnou radu. |
pmmmp
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
Taktez nemam zapisky.Včera ani po opakované refreši nic. Dnes hned po první re. do 1min. zápisy dorazily. To by mě zajímalo kde udělali soudruzi z NDR chybu. :-) |
Cronos
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
Hledám pomocZdravím, mám kartu skylink - nejdou slov.progr. a kartu gital tam toho nejde víc, ale slovenký progr.jdou. Přístroje staré topfield 6000 (ten asi moc nefunguje) a ferguson 6900 (ten fungoval) - do nich nebyly dávány nové programy. Jelikož jsem starej, tak i když jsem si přečetl něco na foru,tak nevím proč něco funguje a něco ne. pochopil jsem, že mám staré krámy (křápy), ale na nové není.Karta gital č.04295 6427 4856 2 a karta sky 03436 8127 7732 7. Pokud by byl někdo ochoten se tím zabývat - možno i mail: blsa@centrum.cz |
svede
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Slovenské programy ve SkylinkuNejjednodušší je zajít na kafe ke kamarádovi kterému to jde. Dáte kartu do jeho přijímače a není potřeba dělat nic, jen dopít to kafe. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
to visperJestli je to tak jednoduchý, tak zkusím někoho najít. Všichni známí mají kabelovku. Dík za odpověď. |
svede
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Slovenské programy ve Skylinkuno zkusit to muzes, treba staci zajit do prodejny nebo k sousedovi,ja mam jinej problem, zapisy na CRW karte mam, programy jedou, ale kdyz si vyjedu Entitlements z Cccam 221, tak je tam jako zapisy nikde nevidim, coim to je? |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |