Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

MC2000HDCIMKIIUSB PVR a MC2000CRHDCI-USB, srovnej.

Od ledna 2011 mám model MC2000HDCI MKII USB PVR s těmito základ. údaji:
verze H/W 1.00.00
verze S/W 1.00.5A
verze zaváděcího S/W 1.00
M/F Version 1.22
Výrobní číslo na zad. panelu: HCY6E9SMCBSHPCRBH0001436 je stejné jako na zár. listu, kteý jsem k přístroji dostal, ale liší se označení modelu. Záruční list je vystaven 10.1.2011 na model MC2000CRHDCI-USB. Stojí za to, nárokovat výměnu přístroje za model uvedený na ZL, má tento novější model lepší vlastnosti? S mým modelem jsem celkem spokojen až na to, že se mi už dvakrát vymazaly předvolby. Rozdíl ve stáří verzí modelů je možná pár let. Zajímá mne hlavně vliv na funkci přístroje verzí H/W a M/F Version, pokud jsou rozdílné u obou modelů. To zatím nevím. Může se také rozdíl několika let ve fyzickém stáří počítačové části projevit na spolehlivosti a životnosti přístroje?

xapi
Registrace: 7/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MC2000HDCIMKIIUSB PVR a MC2000CRHDCI-USB,...

Padání settingu u tohoto křápu už je fakt trapné a mohli by s tím konečně udělat i něco jiného než pouhé doporučení o nevypínání ze sítě a nízké spotřebě ve standby..

Jak se ti to stalo?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

jsi snad tatar, nebo bulhar??? :dead: Nevím co tu furt vymejšlíš za píííp. Rv

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

odpověď na reakce MC2000HDCIMKIIUSB PVR a MC2000CR

To vymazání předvoleb: přišel jsem, zapnul a bylo vymazáno, musel jsem všechno znova naladit. Bylo pryč i nastavení přepínače a úpravy transpondérů. Podruhé jsem pro změnu vypnul nahrávání a bylo zase všechno vymazáno.
Proč myslím, že mám pár let starou verzi? Protože mi nevypíná automatické nahrávky. Můj návod pro MC2000HDCI z r. 2009, (doplněný dodatkem návodu MC2000HDCI-USB PVR 2010-11) v kap. 5.4.2 Rezervace pořadu upozorňuje: Pokud je rezervace spuštěna z režimu StandBy a chcete, aby se přijímač po ukončení rezervace opět vypnul do režimu StandBy, nesmíte po dobu probíhající rezervace použít žádné tlačítko dál. ovladače... Ten dodatek 2010-11 v odstavci 7.3.3. Nahrávání v nepřítomnosti k tomu říká: Pro nastavení nahrávání v nepřítomnosti slouží funkce Rezervace pořadu. Postupy a možnosti nastavení jsou popsány v kapitole 5.4.2. na str. 35 původního návodu. Takže už verze, použitá u přijímače s návodem z r. 2009 by podle mého úsudku měla umět vypnout přijímač po skončení rezervace. Ta moje to neumí. A můj přijímač je vydáván za rovnocenný poslednímu modelu.

xapi

RE:

Prostě si tam nahrej poslední firmware, který řeší právě vypnutí po ukončení časovače. Stará verze MKII nebyla nikdy PVR ready a měla jiný ovladač. Nic mezi tím nebylo, pokud máš USB-PVR tak udělej upgrade a uvidíš...

dvb.cz
Registrace: 1/2006

@xapi

dvb.cz ti to snad napsal dost jasně, takže by to měl pochopit i tatar! :lookaround: :dead: Umí to nahrávat??? Ano! Má to velkej DO s tlačítkama pro PVR funkce??? Ano!.... Takže to nic staršího být nemůže a příště než tady začneš psát takový paranoidní kydy, tak se nejdřív podívej na stránky mascomu a porovnej to podle vlastností a id modelu. :dead: :lookaround: :)))

eemil

reakce na dvb.cz

To samozřejmě mám v úmyslu,pokud se mi nepodaří vyměnit můj přístroj v záruce za novější model, který by třeba mohl mít novější H/W a být fyzicky mladší. O tom je řeč.

xapi

kristova noho, to je tatar...... :dead: Novější je pouze model
MASCOM MC2600HD IRCI :bomb:

eemil

RE:

Podívej se v Menu do System info a podívej se na číslo Mascom ID:
MC2000CR HDCI (nejstarší)= ID5020013012
MC2000CR HDCI MKII (novější bez PVR)= ID8020013012
MC2000CR HDCI USB (nejnovější s PVR)= ID8020016012
Uff, pak už snad bude vše jasné, co máš, nic mezitím nebylo.

dvb.cz

Pro dvb.cz

Úplně jasné, díky. Kdybys ještě mohl k těm modelům sdělit aspoň verze H/W, tak bys mi udělal radost. Já se ke všem hned nedostanu.

xapi

xapi

vše na www.mascom.cz

dvb.cz

člověk nestačí žasnout.... Rv :dead: :laughing:

eemil

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra