![]() |
|
Multifokální příjem HD programů...Saxone, ten úvod k serii úvod je dobrej, téma vynikající. Škoda že na to nemam nádobíčko, šel bych do toho taky. Jenom bych rád nadhodil souvislost ozařovače a talíře, případně rozdíl mezi továrně laděnou soustavou-LNB/talíř a individuálním výběrem LNB/talíř, každej jiná ves. Minulej tejden jsem např. dolaďoval klasickou UPC 60-tku, tu starou s plastovým krkem, na Sirius, napřed jsem tam dal Bigsat twin LNB, a pak ho vyměnil za origo Philips, kterej tam patří. Přes všechny pokusy s naladěním ve stejným držáku, různé posuvy v držáku, spin atd. musím konstatovat, že origo Philips mi dalo na baru citlivosti o 4 čárky víc, což někdy může dost výrazně vylepšit příjem.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Multifokální příjem HD programů...Jo, to znám taky. To samé jsem zažil s Multytenne od Technisatu. Dodávájí k tomu tem jejich LNB 0,6dB, Dsal jsem tam na zkouškou slavnej IBUprofen a shořel jak papír. řoveň signálu sice od 5dB vyšší, ale chybovost skoro o řád nižší a MER taky mnohem lepší u LNB Technisat.Příště prosím reakce do diskuse ke článku, díky. R^ On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |