Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

refresh

Díky všem za ochotu 42570756595 už mě to s..

kanon
Registrace: 2/2007
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95
Odpověď v diskusním vlákně

RE: refresh

Že já dávno nepochopil, že místo Markízy ANHD (aspoň někdy v HD), mohu mít rovnou Primu UltraHD?
Proč mi stále nedochází, že se svou kartou mám jen 3+16HD stanic, když mohu mít celý balík mazanic s bonusem dalších tří mazanic?
Fakt nechápu proč jsem tak natvrdlej. :((

Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 17.10.2011, 21:59.09

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

ale já jsem neurazil nikoho,kdo už má vyměněno,já jsem "urazil" jen toho ,kdo o tom přemýšlel v tom tématu,znovu si to přečti ""Jen v.ů.l. by měnil" R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jaký je mezitím faktický rozdíl?

Tomik535

Tomik535

rozdíl je v tom,že jsem nepsal o těch kteří mají vyměněno,jistě k tomu měli důvod třeba 16 HD,ale k dotazu jestli měnit,či ne přímo k tématu,bohužel jsi ho smazal,tak už to nemá cenu pitvat,třeba měl SD ,kde to nechodí,tak to neřeš,jinak mohu říci,že ten týden byl celkem bezva,jako když abstinuješ R^ :laughing: R^

pierrepetr

Tomik535

Ještě bych měl návrh na další vylepšení,co se týká "refresh",to ,že je přišpendleno je dobrý posun,ale co dát aktuální odkaz přímo do něho,ti refrešáci stejně chtějí pouze refresh a než se se prohrabou na třetí list,byl by klid. R^ :laughing: R^

pierrepetr

Já to pitvat nezačal, nestojí mi to za povšimnutí. Mohlo ti taky stačit nad takovou dovolenou velkoryse mávnout rukou.
Učitel ze základky, když nás valil po rukách 50cm pravítkem vždycky říkal: To není za trest, to je za odměnu.. :)

Tomik535

Tomik535

já to taky nechtěl pitvat,jen mě zarazilo,že se zde takové prohřešky promíjejí a já byl potrestán,tedy dvojí metr R^ :laughing: R^

pierrepetr

Odkaz na co? Přímo do tématu s refrešemi? A nechtěli by ještě sklenku bílého a namazat záda?
Jestli máš IQ nad 90(tím pádem předpokládám i znalost čtení), tak vyhledat podobné téma nemůže být problém nad jednu minutu.

Tomik535

@pierre, poslední co ti k tomu řeknu. Je rozdíl dělat menší prohřešky jednou či nahodile, nebo pravidelně.
Přesně tak, jak jsi to měl laskavě zdůvodněno od redakce. Můžeš být rád, že se s tebou někdo takhle "páral". Neber si to ve zlém, je to pro mě dávno zapomenuto. Ale uvědom si, že pro jedno kvítí slunce nesvítí. Na veřejném fóru "tím tuplem".

Tomik535

Tomiku,ja slysim za kazdym druhym slovem u mnoha lidi i daleko horsi slova a presto z toho nedelam normu. Urazky a urputna snaha bublajze urazit, byla tak evidentni, ze to nemohl videt pouze slepej. A jelikoz tvoje odpovedi vuci me jsou povysenecke, je opravdu zbytecne poustet se s tebou do rozboru slov a vet. Konec koncu jsi nahodou admin a pravdu tudis mas ty.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Že neděláš normu i z daleko horších výrazů je pro mě příjemným překvapením. :)

Tomik535

Nech to lezet. Ahoj.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Tomik535

ano,poslední co ti k tomu řeknu,jestli jsem se v minulosti dopouštěl nějakých vulgarismů a neodhadl jsem správně hranici,měla být použita pravidla,která platí pro všechny stejně,alespoň se domnívám(někdy),že tomu tak je,mému pozastavení přístupu mělo předcházet
1.upozornění uživatele na jeho chování / jednání v případě nejméně závažných prohřešků přímo v diskusním místě
,což se nestalo a někdo to sčítal a sčítal a za posledního v.o.l.a. mě vyhodil,potom dochází k těmto nedorozuměním,že někoho vyhodí za jednoho v.o.l.a. a jiný v.ole- nev.ole a nic se nekoná,hezkou noc přátelé

R^ :laughing: R^

pierrepetr

a/ Chodi v skylinku a cccamu 221 zapis do karty CRW? za jak dlouho aktualne cca od refreshe?

b/ chodi v bezne skylink_cz (CRW) karte STV3? Nebo jen na demo kartach?

Hollys
Registrace: 3/2009

Hollys

STV 3 už umřela,ámen R^ :laughing: R^

pierrepetr

ok a co zbytek?

nejak mi neprichazeji zapisy ze skylinku, na jakem kanalu a jak dlouho to trva?

Hollys

Pekny vecer priatelia aj nepriatelia.

Ja sa nestacim divit, zeby predsa len bola na svete nejaka spravodlivost ?
Dostal som ovocie kvoli jednemu brblavemu buze...vi a ked sa vratim tak sa nestacim cudovat ze sme si vymenili pozicie. :)))

Hollys, trosku neskoro ale predsa, prepni si to na CT1.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Hollys

ano čt1,a rychlost podle typu šrotu,jinak u skylink si udělej refresh sám R^ :laughing: R^

pierrepetr

Warder

To byla vynucená sprevedlnost. Nic se nezměnilo!

kuba

no jo zapisy byly jen mi je ccc... neukjazal, pry umi nacitat jen 04 zapisy..

Hollys
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra